Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Djelo mojih ruku - by djibril
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Djelo mojih ruku - by djibril

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 15>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 189
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 17:36
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 12:00
Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 12:00
Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 21:52
Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 21:51

Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 21:50
Nije me bilo nekoliko dana, pa da ubacim novije slike...

Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 10:13
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Uvijek uredno i lijepo kod tebe.

Hvala! Tongue

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 14:28
Uvijek uredno i lijepo kod tebe.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 13:42
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Uredno i prelijepo! LOL

Thanks! Big%20smile

Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Kad se ova stabla razrastu biti će to divan park.
Šišalica. Imam i ja istu.I moj posao je šišanje grmova  i živica... ali jedva održim ravnu crtuConfused a kamo li one valove kao ti. Za mene je to nemoguća misija. A djeluju ti tako efektno!Thumbs%20Up

Jedva čekam da se razrastu, pa da imam divnu hladovinu. LOL
A što se tiče šišanja, stvarno ima dosta posla oko toga. Dosta često treba šišati (to je najveći problem). A sam oblik živice - najteže je prvi puta napraviti oblik kakav želiš. Kasnije samo pratiš prethodno šišanje, tako da nije problem...

Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Hvala ti za odgovor sa prethodne stranice, sve si mi napisao.
A i ovu drugu živicu sam vidjela već na prethodnim stranicama. Mogu misliti kako će biti lijepo dvorište kada i ona naraste.

Ma nema na čemu. Ako Vas još nešto zanima, slobodno pitajte!
Nadam se da će se i ta živica primiti. Nešto se nije, pa ću to morati popuniti mladicama. A mislim da bi dosta brzo trebalo narasti....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 13:25
Hvala ti za odgovor sa prethodne stranice, sve si mi napisao.

A i ovu drugu živicu sam vidjela već na prethodnim stranicama. Mogu misliti kako će biti lijepo dvorište kada i ona naraste.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 11:40
Kad se ova stabla razrastu biti će to divan park.
Šišalica. Imam i ja istu.I moj posao je šišanje grmova  i živica... ali jedva održim ravnu crtuConfused a kamo li one valove kao ti. Za mene je to nemoguća misija. A djeluju ti tako efektno!Thumbs%20Up
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 10:35

Uredno i prelijepo! LOL

Time is something you can never get back..
Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 08:55
I još malo cvijeća sa prozora...

Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 08:54
Nekoliko pogleda...

Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 08:53
Jedan 'skriveni' djelić moga dvorišta...

Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 08:52
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

ruža, palma, cvijeće uz stazu, kamenjar, zelena površina s drvećem, cvijeće na prozoru , sve je tako lijepo uređenosmile57

Hvala na komplimentima! Big%20smile

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 21:31
ruža, palma, cvijeće uz stazu, kamenjar, zelena površina s drvećem, cvijeće na prozoru , sve je tako lijepo uređenosmile57
Na vrh
mandevila View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mandevila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 20:50
bravo,krasno,imaš jako puno prostora i možeš ga lijepo iskoristiti
smile57
Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 18:07
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.