Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Otok, evo i tvojih ljepotanki kod mene (a i u kamenjaru je kadulja mama svim biljkicama, a lani je malena od tebe stigla) - felicia i gazanija.
Felicia ima jedan cvjetak i pupoljke a i gazanija se sprema cvjetati..
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Trebaju mi jedne takve dugačke skale iako sam se danas baš nekako lijeno probudila.
Sočne bobice i bujan kamenjar i nadglednik Fifi - prekrasno |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kupine, ( tu su i maline ali se ne vide na slici, pa aronija i goji bobice...) i mali čuvar vrta, Fifi.
![]() Kamenjar dobro podnosi sušu..
![]() A ostali dio vrta redovito zalijevam..
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja ostavljam pozdravčić i šaljem
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Uijek mi je lijepo svratiti u toj vrt.Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I tebi velika pusa
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ja se pridružujem divljenju tvom cvjetno/zelenom raju
![]() ![]() ![]() ![]() Kad gledam tvoju lavandu čini mi se da sam negdje na Hvaru. I onaj kutak na terasi, što te je Proljeće pitala je lijep.
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
nježnoj dušici
Blago onom ko te ima ko te ljubi, dok ja lutam nocima blago onom ko te ljubi neka bude, bolji covjek nego ja |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ima nas ima.........uživam......nemam riječi (hehe), a to se rijetko desi kojima bih opisala ovu ljepotu....hvala ti draga
![]() |
|
![]() |
|
Pusa svima koliko vas u mojoj temi ima!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Anaida, dugo sam gledala ovu sliku. Oduševila me. A za sve ostalo - potpisujem komentare svojih prethodnica. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ne znam da li sam više uživala u riječi ili u slici, bit će ipak da sam najviše uživala u ush*tu svakog tvog opisa |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tako lijepi cvijetni vrtek, leptiri i pčelice, puno sunca, to i je recept za inspiraciju!! Baš krasna šetnjica, |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Ja sam imala inspiraciju u riječima i slikicama, a vi svi u toplim pohvalama, hvala vam svima na tome!!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() Volim ljeto
Ljetna, razigrana svjetlost
unosi osmijeh u moju svakodnevnicu.
Drago mi je ljeto u klasu ljubičastog jorgovana,
i u crvenoj bistrini bogate dalije.
Veselim se prozračnosti cleoma bijelih, roza..
A probudi čuđenje zelena rudbeckija!
Poput grmića nadvija se bijeli sljez
nad zelenom prostirkom!
I osmijeh mame šareni različci ,
natječu se ljepotom s cinijama jarkih boja.
Šepure se tamnocrveni ščirevi pokraj zelene braće,
a mirnoćom mudre ljepotice
pogled svoj baca na dvorište Ingrid Bergman.
Opojan miris lavande mami pčele, bumbare pa i mene,
a radilice kolo pletu na dalijinom cvijetu.
Pa tko ne bi uživao u takvom ljetu?
Nadam se da se ne ljutiš zbog sićušnih "zahvata" na tvom tekstu
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
To je naša Anaida! Divno!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Djibril ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 189 |
Divno!!!
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasno je ljeto u tvom dvorištu
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |