mali je vrtić ograjen, ograjen... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 36> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kapule za izvoz
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
GT je l' to luk za cijeli Vrbovec ili samo za vas?
![]() ![]() Malo zezanja, ali kad vidim ovako domaće, pa paradajz, paprika...bude mi žao da smo ugasili naš povrtnjak. Bravo za tebe i tvoje vrijedne ruke! ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
MOram pokazati dio plodova svojega rada da ne bi mislili da samo pričam.
Luk na sušenju, u prvm planu najbolji luk na svijetu kozjak. Ako mislite da je to sav vrate se, tri kašete je suprug upravo odnio, za dvije sam ostavila na gredici nek sazrije, jer mu je list još zelen. crljenec luk sađen u jesen : U prvom planu crljenec luk sađen u proljeće, a u gornjem lijevom uglu onaj sađen u jesen. Razlika je očita... dio kozjaka koji nije sasvim sazrio, a izvadila sam ga sa zrelim .Njega ćemo najprije potrošiti. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
sve cvate i buja. krasno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
joj, drage moje curke ja i sama zaboravim na ovu temu, a vi me posječujete svima
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vruće je, ja nikakva i tek povremeno krenem u vrtove. Pa od kad nisam bila kod tebe svašta se lijepog rascvalo
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Svakodnevno se susrećemo na kavici, a u vrtu rjeđe. Ima kod tebe svega, nešto za tijelo, a nešto za dušu. Baš sam guštala.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala na posjeti
|
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
![]() ![]() ![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
cvijece je divno, povrtnjak mami okusima a stanista lastavica su tako slatka. . .
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Malo sam prosetala tvojim cvijetnjakom i sve kaj sam vidjela mi se jako dopalo !
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
[QUOTE=gospina trava]stavila sam ju u visoku ukrasnu flašu nek raste. To je poklon od naše R.Sare, veli da traži puno vode, e pa sad je ima!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
stavila sam ju u visoku ukrasnu flašu nek raste. To je poklon od naše R.Sare, veli da traži puno vode, e pa sad je ima!
Curice hvala na šetnji. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
imaš lijepo cvijeće i slike su predivne
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |