Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mali je vrtić ograjen, ograjen...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mali je vrtić ograjen, ograjen...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 36>
Korisnik
Poruka
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 13:41

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 13:45
imaš lijepo cvijeće i slike su predivneClapThumbs%20Up a ona ukrasna kopriva, kad može uspijevati i u vodi, zašto bi ju uopće sadilaWink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 13:47
stavila sam ju u visoku ukrasnu flašu nek raste. To je poklon od naše R.Sare, veli da traži puno vode, e pa sad je ima!
Curice hvala na šetnji.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 14:00
[QUOTE=gospina trava]stavila sam ju u visoku ukrasnu flašu nek raste. To je poklon od naše R.Sare, veli da traži puno vode, e pa sad je ima! smile126

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 23:15
Malo sam prosetala tvojim cvijetnjakom i sve kaj sam vidjela mi se jako dopalo !  Clap
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2011 u 22:56
cvijece je divno, povrtnjak mami okusima a stanista lastavica su tako slatka. . . smile55
Na vrh
ovcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 543
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ovcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 15:27
Život je more...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 05:54
hvala na posjeti
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 07:39
Svakodnevno se susrećemo na kavici, a u vrtu rjeđe. Ima kod tebe svega, nešto za tijelo, a nešto za dušu. Baš sam guštala. 
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2011 u 12:17
vjerujem da ne stigneš poslikat ograjeni vrtek
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2011 u 14:08
Vruće je, ja nikakva i tek povremeno krenem u vrtove. Pa od kad nisam bila kod tebe svašta se lijepog rascvaloThumbs%20UpClapClapClap.... a vidim bit će i nekih plodića za njam,njam...Wink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 07:43
joj, drage moje curke ja i sama zaboravim na ovu temu, a vi me posječujete svima
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 16:22
krasno Thumbs%20Up Thumbs%20Up Thumbs%20Up
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 07:43
sve cvate i buja. krasno!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 09:10
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 07:38
MOram pokazati dio plodova svojega rada da ne bi mislili da samo pričam.

Luk na sušenju, u prvm planu najbolji luk na svijetu kozjak. Ako mislite da je to sav vrate se, tri kašete je suprug upravo odnio, za dvije sam ostavila na gredici nek sazrije, jer mu je list još zelen.

crljenec luk sađen u jesen :

U prvom planu crljenec luk sađen u proljeće, a u gornjem lijevom uglu onaj sađen u jesen. Razlika je očita...

dio kozjaka koji nije sasvim sazrio, a izvadila sam ga sa zrelim .Njega ćemo najprije potrošiti.

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 07:52
Originalno poslano od člana gospina trava gospina trava napisao:

Već sam u nekoliko navrata mislila reći kako mi se jako sviđaju ovi karanfili, no očito sam propustila pa to sada činim.

A kad sam vidjela koliko luka si ubrala, imam osjećaj kao da ćeš ga prodavati Wink. Tko zna koliki ti je onda cijeli povrtnjak... Svaka čast!

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 08:08
Idemo dalje :

Paradajz se je oporavio :

sorta dalmatiner, plod ostavljen za sjeme :

Tikvice :

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 08:26
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 08:54
GT je l' to luk za cijeli Vrbovec ili samo za vas?WinkLOL
Malo zezanja, ali kad vidim ovako domaće, pa paradajz, paprika...bude mi žao da smo ugasili naš povrtnjak.
Bravo za tebe i tvoje vrijedne ruke!Clap

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,154 sekundi.