Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 74> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Stvarno se ni ne vidi da te nije bilo, susjed je dobro napajao biljkice!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Joj, pa da sam to napisala na kaj me zbilja podsjeća, pisalo bi:edit, bez prostota!!!!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš te lijepa slika dočekala kad si se vratila s godišnjeg, prekrasno cvijeće draga, vidi se da ga voliš, pa ti uzvraća ljubav. I da dobra si u gajenju cvijeća skoro isto toliko kao u pranju suđa
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Bravo, Baka, pogodila si!
![]() ![]() Lovro, pa nisi morala baš tu riječ upotrijebit, da se to i slikovitije objasnit, vidiš kako sam ja. I još me nitko opomenuo nije. Valjda ni neće. ![]() Triša, baš ti hvala, ali nisi baš pogodila. Cvijeće mi i ne uspijeva baš nešto, al u pranju suđa sam nenadmašna. Još si se i potrudila svekolikom pučanstvu oglasiti da sam prala suđe i u Skradniku i kod Lore. Sad će me svi diljem lijepe naše pozivat na kavu. ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ma ja sam dobila prave komplekse ! Ono kaj sam ja uspjela do sad napraviti je minimalno prema tvojem prekrasnom dvoristu , pogotovo kad se uzme u obzir koliko imas ti a koliko imam ja vremena !
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Evo i mene malo do tebe. Baš ti je lijepe sve
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Jesi li to s mora dovukla šljunak bigić?
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za predivan vrt
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Dočekalo te bujno cvijeće, sada samo ohladi leđa..........pa da, zbog toga si ti prala suđe kod Lore, prijala ti je hladovina i mlaka voda!!! Da izbjegneš tapkanje po ramenima i leđima A možda si i ti rekla Lori da me najuri iz kuhinje
![]() Nadam se da ti je sve već prošlo, da je tm već sve sanirao i da si u punom pogonu!! A kišicu iskoristi za mali predah!!!! Cvijeće ti je i ovako prekrasno, a kamenjarići super slatki!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sve je tako preljepo, da teška srca izdvajam čuvarkuće i kaktuse, ali samo zato što su moje velike ljubavi.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo te cvijeće dočekalo na povratku s godišnjeg,ali znaš da su meni kaktusi najljepši
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
krasan kamenjar i krasni kaktusići, lijepo uredno dvorište
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Došla sam u inspekciju i usput provjeriti gdje je kamenje koje si dovezla iz primorskih krajeva?????? ![]() Negdje sam pročitala da vas je putem u nekoliko navrata zaustavila policija. Nisu vam valjda zaplijenili kamenje!? |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Dragi moji Gute, Medo, Gioiaa, Free, Tikvić, Kaktusiću, Blue sky, baš me veseli što vam se sviđa moje dvorište i njegovi stanovnici. Trudit ću se i dalje, tako da vam uvijek bude ugodno kod mene.
Misty, nisu s mora ti kamenčići. Nešto je kupljeno, nešto "ubrano" kraj jedne obližnje šume, a nešto....hmmmm....posuđeno s jednog gradilišta, pod okriljem noći, naravno. ![]() Nataly, bez brige, kamenje uredno posloženo na hrpu i čeka malo hladnije dane da ga se upotrijebi. Negdje na jesen ću počet radit novi dio dvorišta, mediteranski vrt, pa će onda to kamenje biti aktualno. Za sada je na čekanju. Je, policija nas je zaustavila putem 3 puta, kamenje ni vidjeli nisu jer je bilo ispod torbi i vrećica. Al dok sam kraj one ceste što sam ti pričala čupkala ono žuto, mogu ti reć da sam se sjetila D. i njegovog kombija, i nije mi bilo baš svejedno. Samo sam čekala hoće li kakav kombi iza zavoja doć. ![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Evo kreunla ja u šetnju,ma kako ti je lijepoooo.Koliko lijepog cvijeća,uredno.....
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
jako lijepo favorit mi je bijeli klematis
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mikice, izgleda uredno, al baš i nije. Već sam jednom napisala da kod mene skoro uvijek izgleda uredno, jer slikam samo iz onih kuteva otkud se kaos ne vidi.
![]() Enrikova nonice, bijeli klematis je više roza nego bijeli, a na slici se baš i ne kuži. Al i meni je predivan. Curke moje, ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vidi, vidi i bez gazdarice.......cvijeće k'o po špagi!
Ono što si nam pokazala je lijepo, a te kuteve koje spominješ da nisu reprezentativni.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Što se buniš, trebalo bi te
![]() Pa sve te je prekrasno dočekalo ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Evo sam prošetala tvojim dvorištem da vidim kakvo je stanje i nakon inspekcije moram konstatirati ne da je zadovoljavajuće, nego izvrsno... ma kojeg to tako dobrog susjeda imaš, daj ga posudi ponekad... jer ja se ubila ovo ljeto od zalijevanja...čiščenja...
Veseli me da su ti niske rudbekije procvale, a tek kada se one razrastu u grmiće......i ružica, naravno i ružica
![]() Vidim da si nekome za povratić pisala da je trajnica i da se ne rasijava i ja ostala zbunjoz, jer moje/tvoje - lanjske su nestale, ali zato su se pojavile mlade na mjestima gdje nisu bile stare, što znači da su se same posijale...
E sad, nisam neki ljubitelj kaktusa, ali "bezobrazni" kaktus je baš fora
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |