Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 153154155156157 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Nataly, vidi me!!!!!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Muhlenbergijina alsroemija se drži jako dobro, zapanjujuće čak, nakon svega kaj je prošla u 11 dana!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Lora, da li je moja ehinachea kao tvoja ili....! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Na pupoljak Mirine rođendanske ruže sam zakasnila ali mani je i ovako prekrasna!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Već ćeš ti naići, ide to tebi
|
|
![]() |
|
Otok, odmor je bio odmor iz snova!! Nije da mi se nije sanjao tvoj otok, ali nešto treba ostaviti za sljedeću godinu ali i za ostalih 30 godina!!
A ujutro se budim i sanjam da sam još tamo daleko!! Kako je buđenje stresno. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vidi se da ti je pasao provod na moru
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Bugica, drastično orezana, sva u cvatu dok druga nema ni c od cvijetića jer sam se bojala jako je orezati!! Sljedeće godine će imati jež frizuru!! |
|
|
|
![]() |
|
Triša, da me je vaše cvijeće oduševilo stoji!!!! A pogledajte sada kaj sam našla doma!!!! Usput rečeno, kiša pljušti već sat i pol vremena, sve mi pliva u vrtu!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Rasvijetana krosanra ![]() Uploaded with ImageShack.us Tritoma na mom krčkom otoku ![]() Uploaded with ImageShack.us pa još jedna kraj moje caffe Karoline |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ja nisam bitna, obratite pažnju na literaturu za plažu kojom me iznenadila Mira, uz predobre češke šaumrolice!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Njegovo veličanstvo, prvi škamp u mom životu....mmmm, fantastiko!! |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bog draga, nije ni čudo da si nam stavila ove predivne slikice, a da te cvijeće oduševi, ma kud god krenula, to već znamo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Prekrasni agapantusi, i bijeli i plavi ![]() Uploaded with ImageShack.us Tiha patnja Mirini oleandri ![]() Uploaded with ImageShack.us Na ovo mjesto me nešto vuklo, i prije nego sam znala za Miru!! Kako je lijepo vratiti se na draga mjesta!! ![]() A barba me i dalje čeka i plete mrižu svoju!! Uploaded with ImageShack.us Moja šarmantna domaćica, raspoložena kao uvijek!! Stavros čini čuda!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Sličice koje vam poklanjam nisu da gledate mene nego ljepotice kraj mene: ![]() Uploaded with ImageShack.us Prekrasna dipladenija u Barbarigi, kojoj ne uzimam pelcer nego popravljam veliku granu, mladicu, koju su već otkinuli prolaznici a ja nisam mogla proči da je ne posložim prije nego je tko torbama ne odlomi!! Časna riječ, nemam pelcer!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Nešto za pamčenje iz Rovinja, ne mislim na zgradu, naravno!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Prekrasna lagerstremija ![]() Uploaded with ImageShack.us Boja-tiha patnja-nedosanjani san!! A moja ruka-nočna mora!! |
|
|
|
![]() |
|
Ova sličica je samo jedna od slika koje su mi uljepšale GO!!! Neke ću zaboraviti ali ove sigurno neću!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Dragi Muhlenbergija, hvala ti na prekrasnom poslijepodnevu i na prekrasnim biljčicama!! Jako ću ih paziti i misliti na tvoj vrt!! |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
Upravo tako mali kaktus!!! U ovih par dana uništila sam u vrtu ono malo noktiju kaj sam uzgojila na moru!! Opet bih trebala na GO da sredim ruke!!! Kod mene se u vrtu sve udvostručilo!!!! Pa tako i drač!!! Više ga ne odvozim tačkama već autoprikolicom!!! Ali zato redovito slikam u pauzama, pa će slikica biti!! MM mi je kupio novi fotić za more, još mi se dogodi da s..... koju sličicu, ali jako se trudim da slike budu lijepe, za cjenjeno pučanstvo koje mi je jako drago!! A za kavu sam UVIJEK spremna, a ti znaš gdje sam, pa uostalom, već ste me zatekle s ručnikom na glavi, pa onda me možeš zateći i zemljanih ruku i koljena!! Samo ti doleti, dio vrta za ![]() Iznenađenje je posađeno i čeka te!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Došla kući,a nema te
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno je prosetati se tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 153154155156157 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |