Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 96979899100 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 22:38

A sa Mirinim kolačićima sam danas ponudila Malog kaktusa i njenog supruga,  a Ella nam je ovako pravila društvo!!

Uploaded with ImageShack.us

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 22:47
Gledala sam pa sam se vracala natrag pa sam opet rolala na naprijed da bi se konacno na kraju po peti put vratila tvojoj prekrasnoj dipladeniji sa zeljom da i moja bude kad tad takova !    smile128
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 22:49
Gute, puno sunca, i pogleda, i bit će i tvoja takva!!

Hvala na rolanju, ako ti se sviđa, onda znaš kako sam ja sretna bila kada sam je našla takvu kad sam se vratila, a i kakvu sam radost osjetila kada sam vidjela kako je vrt rascvijetan!!

Čak su podivljali i suncokreti u povrtnjaku!!
Betonski stupovi su visoki 1.80m a vidi suncokrete!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 22:58

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 23:07
Bigi, pa ima slika na kojima nemam cigaretu u rukama, imam je u ustima ili se kolači približavaju istom mjestu!!

Belina, Belina, prije poziv za Lić, sada kod tebe, bojim se da će me se mm odreći!!  A kakve veze ima dan D, 25.9. samnom? Da ne slavite ti i mm isti dan rođendan?  Ili imaš tada dan otvorenih vrata!!  Jako mi je drago čuti da vam falim, iako smo se vidjele samo dva puta!!smile71

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 23:17

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 23:20

Free, kod tebe nema čega nema. Sve ti je tako lijepo i rascvjetano da se uopće ne kuži da te nije bilo doma, stvarno si prava majstorica - svaka ti čast  smile58.

smile78
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 23:22

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 23:26
ovo bi rađe nazvala "moj perivoj" smile120
a kolačići se zovu "izvolte gledati"LOLWink
ma ja uvijek imam apetit za slatkosmile93
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 23:33
Anastazija, imam puno cvijeća ali se nakon januarske revolucije bojim zatražiti nekoga biljčicu koju nemam, iako bih dala u zamjenu bilo što iz mog vrta!!  Ali da, ma kako želim stati sa sadnjom biljaka, sada je prekasno, da i hoću nemogu se zaustaviti!!  Meni je već i krv zelena!! DeadDead Što me jako raduje, jer biljke su moj bijeg od stvarnosti a svi divni forumaši svaki dan sve više obogačuju moj vrt ali i mene!!  Volim primiti biljčicu, ma kako mala bila, ali sa istom radošću i dajem biljčicu ma kako velika bila!!  Radost darivanja.... neizmjerljiva je!! 

Mari, lijepo je ćuti tako lijepe riječi od tebe, iako kod tebe imam grijeha, Confusedali nisam te zaboravila,Smile i tvoj paket će jednom stići na tvoja vrata!!  A do tada moj vrt možeš nazivati "tvoj perivoj" !!LOLLOL

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 23:44

Ekipa 051, poznaje li netko divnu osobu na slici, jako mi je draga, ima tisuću rana na srcu ali još uvijek ima najveće srce na svijetu!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 23:52

Korjenko, sječaš li se grančice ruže koje si poslala zimus za malog kaktusa?
E pa, mali dio te grančice sam ukrala prije isporuke, a danas me ispod flaše privuklo nešto crveno!!!   Zakorijenila se, ubodena u smrznutom tlu, i neopisivo me obradovala cvijetićem!!  Dokaz da se ukradeno bolje primi!!  Neću dobiti po smile52, jel da!!

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 00:01

jedna slika lijepša od druge, cvijeće ko iz bajke, vrt...ma radije reci park prekrasan. Rovinj prekrasan gradić koji nažalost ove godine neću obići za razliku od proteklih.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 00:01

I magnolija procvala, svo cvijeće želi da me obraduje što više može a takva nesezonska iznenađenja obožavam!!

Znam da sam vas udavila današnjim slikama, ali željela sam samo podijeliti svoju radost sa vama!!

Za kraj vam poklanjam moj morski otočić!  Vaša Free,smile78

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 14:18
Bilo je jako ugodno popiti kavicu u tvom šarenom vrtu,hvala ti.Tongue

Sad i po slikama vidim da si se lijepo provela na odmoru,a slike tvog vrta sam jučer vidjela u živo.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 17:26

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 17:32

Živa ograda od visokih suncokreta- kao prva linija samoobrane od proždrljivih voluharica, predlani je djelovala, a lani mi ptičice pojele sve sjemenke suncokreta!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 17:52

Ovo sa žičanom ogradicom bi trebala biti asarina, ali im a jako male cvijetiće!!!  A da li je  u ovoj teglici lijevo močvarni hibiskus??  Molim za pomoć!!

Lantanina aloja

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 17:58

Moji plavi i bijeli agapantus, kako da ih natjeram na cvatnju??  Em su u malim teglama, em su zimi na hladnome u podrumu, em su cijele godine vani na suncu!!  Što im još fali???

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 18:01

LOVRO, MI TE ČEKAMO, AKO TE NEMA DO ZIME, IDEMO U PODRUM!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 96979899100 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.