Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bigmamma's dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bigmamma's dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 74>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 21:09
LOLLovro, to nam Bigi pokazuje: kaj ste mislili da bu sve povenulo dok me nema! Kaktus!LOLLOLLOL
Stvarno  se ni ne vidi da te nije bilo, susjed je dobro napajao biljkice!Thumbs%20Up 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 21:10
Joj, pa da sam to napisala na kaj me zbilja podsjeća, pisalo bi:edit, bez prostota!!!! Embarrassed
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 21:12
Baš te lijepa slika dočekala kad si se vratila s godišnjeg, prekrasno cvijeće draga, vidi se da ga voliš, pa ti uzvraća ljubav. I da dobra si u gajenju cvijeća skoro isto toliko kao u pranju suđasmile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 21:26
Bravo, Baka, pogodila si! LOL To vam je zato jer ste mislile da će mi sve pocrkavat. E, pa neće moći! Meni cvijeće  krepiva samo kad sam mu blizu, kad me par dana nema, odmah živne, ko i MM. LOL

Lovro, pa nisi morala baš tu riječ upotrijebit, da se to i slikovitije objasnit, vidiš kako sam ja. I još me nitko opomenuo nije. Valjda ni neće. Confused

Triša, baš ti hvala, ali nisi baš pogodila. Cvijeće mi i ne uspijeva baš nešto, al u pranju suđa sam nenadmašna. Još si se i potrudila svekolikom pučanstvu oglasiti da sam prala suđe i u Skradniku i kod Lore. Sad će me svi diljem lijepe naše pozivat na kavu. smile96

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 23:04
Ma ja sam dobila prave komplekse ! Ono kaj sam ja uspjela do sad napraviti je minimalno prema tvojem prekrasnom dvoristu , pogotovo kad se uzme u obzir koliko imas ti a koliko imam ja vremena !    smile141  za tebe !
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 07:21
Evo i mene malo do tebe. Baš ti je lijepe sve
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 08:00
Jesi li to s mora dovukla šljunak bigić? Tongue

Time is something you can never get back..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 10:12
za predivan vrt
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 16:02
Dočekalo te bujno cvijeće, sada samo ohladi leđa..........pa da, zbog toga si ti prala suđe kod Lore, prijala ti je hladovina i mlaka voda!!! Da izbjegneš tapkanje po ramenima i leđima  A možda si i ti rekla Lori da me najuri iz kuhinje Wink  jer i ja sam bila za sudoperom!

Nadam se da ti je sve već prošlo, da je tm već sve sanirao i da si u punom pogonu!!   A kišicu iskoristi za mali predah!!!!   Cvijeće ti je i ovako prekrasno, a kamenjarići super slatki!!
 smile113 od Free
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 18:51
 Sve je tako preljepo, da teška srca izdvajam čuvarkuće i kaktuse, ali samo zato što su moje velike ljubavi.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 19:11
Lijepo te cvijeće dočekalo na povratku s godišnjeg,ali znaš da su meni kaktusi najljepšiTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 19:34
krasan kamenjar i krasni kaktusići, lijepo uredno dvorište
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 07:18

Došla sam u inspekciju i usput provjeriti gdje je kamenje koje si dovezla iz primorskih krajeva??????Wink
Negdje sam pročitala da vas je putem u nekoliko navrata zaustavila policija. Nisu vam valjda zaplijenili kamenje!?

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 08:04
Dragi moji Gute, Medo, Gioiaa, Free, Tikvić, Kaktusiću, Blue sky, baš me veseli što vam se sviđa moje dvorište i njegovi stanovnici. Trudit ću se i dalje, tako da vam uvijek bude ugodno kod mene.

Misty, nisu s mora ti kamenčići. Nešto je kupljeno, nešto "ubrano" kraj jedne obližnje šume, a nešto....hmmmm....posuđeno s jednog gradilišta, pod okriljem noći, naravno. LOL

Nataly, bez brige, kamenje uredno posloženo na hrpu i čeka malo hladnije dane da ga se upotrijebi. Negdje na jesen ću počet radit novi dio dvorišta, mediteranski vrt, pa će onda to kamenje biti aktualno. Za sada je na čekanju.
Je, policija nas je zaustavila putem 3 puta, kamenje ni vidjeli nisu jer je bilo ispod torbi i vrećica. Al dok sam kraj one ceste što sam ti pričala čupkala ono žuto, mogu ti reć da sam se sjetila D. i njegovog kombija, i nije mi bilo baš svejedno. Samo sam čekala hoće li kakav kombi iza zavoja doć. LOL
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 08:52
Evo kreunla ja u šetnju,ma kako ti je lijepoooo.Koliko lijepog cvijeća,uredno.....
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 11:45
jako lijepo favorit mi je bijeli klematis smile227
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 11:55
Mikice, izgleda uredno, al baš i nije. Već sam jednom napisala da kod mene skoro uvijek izgleda uredno, jer slikam samo iz onih kuteva otkud se kaos ne vidi. LOL

Enrikova nonice, bijeli klematis je više roza nego bijeli, a na slici se baš i ne kuži. Al i meni je predivan.

Curke moje, smile79
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 12:19
Vidi, vidi i bez gazdarice.......cvijeće k'o po špagi!
Ono što si nam pokazala je lijepo, a te kuteve koje spominješ da nisu reprezentativni.Embarrassed.....svi ih imamo!Wink
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 19:46
Što se buniš, trebalo bi te

Pa sve te je prekrasno dočekalo A rudbeckie će se vrlo brzo oporaviti......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2011 u 18:30
Evo sam prošetala tvojim dvorištem da vidim kakvo je stanje i nakon inspekcije moram konstatirati ne da je zadovoljavajuće, nego izvrsno... ma kojeg to tako dobrog susjeda imaš, daj ga posudi ponekad... jer ja se ubila ovo ljeto od zalijevanja...čiščenja...
Veseli me da su ti niske rudbekije procvale, a tek kada se one razrastu u grmiće......i ružica, naravno i ružica Big%20smile
Vidim da si nekome za povratić pisala da je trajnica i da se ne rasijava i ja ostala zbunjoz, jer moje/tvoje - lanjske su nestale, ali zato su se pojavile mlade na mjestima gdje nisu bile stare, što znači da su se same posijale...
E sad, nisam neki ljubitelj kaktusa, ali "bezobrazni" kaktus je baš fora smile96ali mislim da on ne raste svakome tako, znači da je umijeće natjerati ga da raste tako kao tebiWink.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 74>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,218 sekundi.