Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 151152153154155 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 18:33
Muhlenbergijina albicija

Uploaded with ImageShack.us

Muhle, kako se zove ono ovaj ljepotan, negdje mi je duboko zakopano ime, a ne kopa mi se!!  Da li da ga ove godine unesem unutra ili još i par sljedečih godina?  Koliki minus podnese, da nebi bilo nisam znala!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 18:31

Bezuvjetno!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 18:27

Moje srce iz Njivica, koliko mi fale pokazuju rupice na njemu koje moram zaliječiti tamo!!!

A ono kameno srce, koje nije ranjeno ostalo je kod Muhlenbergije a od njega sam ponijela kamenu suzu za uspomenu!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 18:23
   Big%20smileTongue
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

Smislit će mo  već nešto!
 Tko bi tebi mogao reći NE, znači odgovor je definitivno DA. Računaj da imaš roznog močvarca, a on će već nekako da stigne do tebe.

Tongue   Tongue    Tongue    Tongue    Tongue    Tongue    Tongue    Tongue   Tongue   Tongue

A jedini uvijet??????????????????  Kaj ili što??

Wink

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 18:21

Moj grk, spreman za cvatnju, jedva čekam!!!

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 18:20

Smislit će mo  već nešto!
 Tko bi tebi mogao reći NE, znači odgovor je definitivno DA. Računaj da imaš roznog močvarca, a on će već nekako da stigne do tebe.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 18:18
Lantanina, Mirina i Hortina žuta-senecio, zasađene u veliku teglu, cijela grmčina, pa ako je uranila kod Lantane s cvatnjom mogla bi i kod mene!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 18:16
smile59
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Baš i mene zanima šta ti to držiš i još i dijeliš,meni si dala a neznaš kaj je toWink

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 18:13
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

Ona biljčica se baš najbolje ne vidi, ali vrlo lako bi mogao biti močvarac.
 Šteta što si tako daleko i što nas dijeli granica, a tako rado bih ti poslala močvarka. Svi moji sijanci su izbacili pupoljke.

Tu prepreku smo već jednom, draga tikvić uspješno zaobišle!!  A mogle bi i opet!!  Samo je uvjet da odabereš kaj nemaš iz mog vrta, ja pošaljem u Metković  tvojoj prijateljici, zamijeniš pakete i čiča-miča gotova je priča!! Reci DA, reci DAAAA!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 18:09

Muhlenbergijina palma!!

Antonijina ruselija ima 5 cvijetića a nazire ih se još puno maleckih!!  Od otkinutih vrškova zapelcala sam 3 teglice malih ruselijica, jedna teglica je već kod Anaide!!

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 18:09
 Ona biljčica se baš najbolje ne vidi, ali vrlo lako bi mogao biti močvarac.
 Šteta što si tako daleko i što nas dijeli granica, a tako rado bih ti poslala močvarka. Svi moji sijanci su izbacili pupoljke.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 18:07
Baš i mene zanima šta ti to držiš i još i dijeliš,meni si dala a neznaš kaj je toWink
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 18:04

Hoće li mi netko reči kaj to ja mjesecima držim na dlanu kao malo vode ???

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 18:01

LOVRO, MI TE ČEKAMO, AKO TE NEMA DO ZIME, IDEMO U PODRUM!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 17:58

Moji plavi i bijeli agapantus, kako da ih natjeram na cvatnju??  Em su u malim teglama, em su zimi na hladnome u podrumu, em su cijele godine vani na suncu!!  Što im još fali???

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 17:52

Ovo sa žičanom ogradicom bi trebala biti asarina, ali im a jako male cvijetiće!!!  A da li je  u ovoj teglici lijevo močvarni hibiskus??  Molim za pomoć!!

Lantanina aloja

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 17:32

Živa ograda od visokih suncokreta- kao prva linija samoobrane od proždrljivih voluharica, predlani je djelovala, a lani mi ptičice pojele sve sjemenke suncokreta!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 17:26

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 14:18
Bilo je jako ugodno popiti kavicu u tvom šarenom vrtu,hvala ti.Tongue

Sad i po slikama vidim da si se lijepo provela na odmoru,a slike tvog vrta sam jučer vidjela u živo.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 00:01

I magnolija procvala, svo cvijeće želi da me obraduje što više može a takva nesezonska iznenađenja obožavam!!

Znam da sam vas udavila današnjim slikama, ali željela sam samo podijeliti svoju radost sa vama!!

Za kraj vam poklanjam moj morski otočić!  Vaša Free,smile78

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 151152153154155 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,594 sekundi.