Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 150151152153154 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hana na predzadnjoj slici na 97 stranici sam ja, a na kaj si ti mislila, nije mi jasno!!! MMM Da, još nekaj mi nije jasno, gdje ti ustvari živiš, može na pp!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Korjenko, ne brini se, Muhlenbergijina edgewortia, palma i bambus idu u zimski vrt!! Ali, koliko je bilja za sklanjanje od zime, mislim da ću morati početi pripremati selibdu već početkom 10. mjeseca!!
Za ružu mi je neobično drago kaj mi se primila, a odrezala sam grančicu sa 4 lisna pupa, ni 10 cm, baš me je krasno iznenadila!!! A kameno srce, neznam, nekako sam imala oko ove godine za takve stvari, našla sam 7 krasnih srčeka, jedno je ostavljeno Muhlenbergiji, a ostala su još u vrečicama, svako malo otvorim vrečicu, da očuvam miris mora, zatvorim oči, uhahnem punim plučima i brzo zatvorim vrečicu, da se miris mora osjeti čim duže!!! HE HE; luda baba, prekasno mi je da se mijenjam a sasvim mi ovako paše!!! Mira, krčki most je priča za sebe i takva će i ostati, spomenar i sječanje na jako drage ljude, ali pogled na njega mi uvijek izmami osmijeh na lice!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Aaaaaaa, vidim da se je i tebi svidio crni bambus kod Muhle
![]() Ona njegova biljka (grm) što neznaš koja je, to je EDGEWORTHIA, kad sam je slala tebi i M. Kaktus nije vam se primila... ovu sad čuvaj
![]() Meni je u vrtu i prezimiti će ali moja je klima kao ko Muhle,..... za tvoju ne znam da li da ju preko zime zaštitiš.
Ma vidi ti nje.....
![]() ![]() Možeš ju pustiti da raste kao penjačica a može ti biti i grmolika.
Sviđa mi se kameno srce
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Imala sam što gledati od zaostataka...prekrasno ti je cvijeće. Daj mi reci molim te što ti je na predzadnjoj slici desno na 97 strani?
|
|
![]() |
|
Anaida, želiš li reći da cvate ona malecka koju sam ti ja dala??? Nemoguće!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživam u pogledu na tvoj divni vrt koji te zaista divan dočekao!
Ruselija i kod mene cvate!!
Jedva čekam tebe i Kaktuseka u srijedu!
Pusa.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly, hvala na pohvalama za moje cvijeće, a za Lić....mislim da, ako mm obečam da ću prestati pušiti, vodi me na svako cvjetno druženje!! uuffff, jel jako teško prestati pušiti!!! Prestajala sam nekoliko puta, čak i platila 500kn za seansu odvikavanja, ali još je slađa bila pljuga nakon par dana od seanse !!! A za Međimurke, u srijedu imamo kavu, pokušat ću ih nagovoriti!! Anastazija, hvala ti na rješevanju moje dvije misterije!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Draga Free, za one sjemenke si u pravu, to je arum. Ono kaj ne znaš kaj je, to ti je muškatna kadulja, ja sam takvu dobila od Cimi. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
O draga Free, koliko prekrasnih biljaka kod tebe. U svakom postu i svakoj tvojoj riječi osjeti se ljubav koju daješ svojim zelenim ljubimcima, a one ti onda uzvraćaju svojom ljepotom. Ti i Bigi, dok razgovarate o cigaretima, podsjećate me na mene iz ne tako daleke prošlosti. Mislim da nema slike na kojoj sam ja a da se ne vidi i pljuga.. Pozdravi supruga i reci da bi bilo lijepo da skoknete u Lič na kavu. Koliko sam shvatila bilo mu je lijepo kod Lore, stoga zašto da ne ponovi druženje... ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej lopooč samo za mene, predivan je. Od moga na žalost još niš, baš sam se vratila iz Skradnika, no još uvijek se nadam. Hvala ti!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
vidim da je na godišnjem bilo jako lijepo ,a kod kuće lepota se nastavila uvrtu
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Tikvičeva pandorea, koju pazim i mazim, evo već 10 mjesec, dogurala je do 3 grančice, visoka je 33 cm!!! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Antonijina lila puzajuća lantana dobila je novu teglu i viši položaj!! Napredovala je u nadglednika!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Moj tropi-kutak: palma, banana, mandarina, adam, hibiskusi, a u pozadini desno je aralija, dar tete Đurđice sa Krka!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Da li mi itko može potvrditi ili me razuvijeriti, ali ja nislim da su ovo sjemenke auruma!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us A ovo je, nadam se da se nazire crna stabljika, Muhlenbergijin ljepotan, crni bambus, visok, visok, visok!!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Triša, a ovo je opet za tebe!!! Iznenađenjeeee!!! Da si prije pitala da li već cvate, prije bi procvao, a sljedeći put kad odeš u Skradnik možda se i ti tako iznenadiš!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 150151152153154 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |