Surfinija - Surfinia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 46> |
Korisnik | |
AAnčica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tratincica44 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 49 |
Severina, Antracol mi je dobro djelovao na biljke. Omjer na 11 l vode = 1 vrećica od 20g Antracola. Ali, napravila sam drugu glupost. Neki dan sam moju jedinu i preljepu sulfiniju zalila vodom u 9:30 h ujutro. BIlo je sunčano i toplo, a ja sam mislila da biljka u to doba dana nije još prevruća. Eto, sad ne znam šta napraviti? Žao mi ju je jer je bila velika i predivna. Šmrc!
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
severina ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 30 |
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
baš su lijepe i bujne
![]() |
|
![]() |
|
Tratincica44 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 49 |
Severina, baš su ti lijepe i zdravo izgledaju.
|
|
![]() |
|
severina ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 30 |
Hvala cure
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Silvestra, stvarno je narasla,i divno se rascvetala...
![]() |
|
![]() |
|
Olja,ja sam primjenila Pinusov recept i napravila onaj gemišt sa kanom i ureom ,pa sam to stavljala u vodu i zaljevala.Pa sam malo i eksperimentirala,dakle nisam više stavljala u vodu nego time malo zalijala i onda vodom.Doslovno sam rekla probat ću i ako im ne bude ništa tako ću u buduće zalijevati i pokazalo se super.Riskirala sam da se posuše ako im neće prijati,ali ko ne riskira ne profitira.Razlika je očigledna.
![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Ma da,stalo se nesto novo nauci...ali jos jedna vrlo bitna stvar je da biljka ima dosta zemlje...cim joj bude mala posuda pocinje da propada...
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
i uz to bih jos doda i dosta prihrane i dodavanje tekuceg zeljeza
|
|
![]() |
|
Ja stavljam zeljezo u prahu u zemlju prilikom presadjivanja tako da posle sa time nemam nikakvih problema ali imam obicaj da ih bar 3 puta u vegetaciji poprskam vuksalom i to mi se cini vrlo efektnim...
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() |
|
Silvy,prekrasna ti je,divno cveta....
Dobro nam dosla u cvetnu druzinu ![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Hvala Olja.
Za sada samo čitam i učim. Vidim da ima puno toga. Sada trenutno me muči Crveni pauk, pa o njemu čitam i kemijam. pozz |
|
![]() |
|
Sta ti je napao???
On je vrlo nezgodan,meni je isto poceo da hara,pa sam juce prskala muskatle i hriyanteme VERTIMEK-om,on ti je vrlo delotvoran i temeljan,samo ne znam da li ima i kod vas pod tim nazivom.... ![]() |
|
![]() |
|
Na krasuli mi se pojavile, čini mi se vunaste uši, pa je sad čistim i špricam odstajlom vodom koprive.
Dok na benjaminu postoje bijele točkice koje se miču, c. pauka ne vidim, ali i njega ću pošpricati pa ću vidjet što će bit. (čini mi se da mu je dosta suhi zrak ). I njega špricam i sa običnom odstajalom vodom kako bi se riješila napasti. Ipak ću probat nabavit crveno ulje da mi se ne proširi dalje. Prošle g. sam bacila vodeniku i zemlju, jer me bilo strah da se ne proširi na druge biljčice. ![]() pozz. i hvala znalcima ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |