Šm. vrt pun iznenađenja 2011 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 26> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najprije velike pohvale za tvoj vrt i još ću jednom ponoviti što kažu i ostale cure, cvijeće i povrtnjak su ti predivni s obzirom da si rjetko tamo a to znači da si i pripreme a i tekuće poslove obavila savršeno... Što se tiče hosti..... ove čisto zelene (ja ih zovem starinske) sa ogromnim listovima su i kod mene jako osjetljive, naročito na sunce. Sve ove godine što ih imam stalno sam ih seljakala po vrtu i istraživala koja im je pozicija najbolja. Sada su mi u kompletnom hladu i stvarno su impozantni i zdravi primjerci. Imaju tanje i nježnije lišće dok ove druge, šatirane, plavkaste, tamno zelene....imaju deblje lišće i ne smeta im tako jako sunce.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Cijeli vrt ti je predivan, ali me je ona "džungla" na terasi ostavila bez daha. Tako djeluje osvježavajuće, smirujuće...pravi ambijent za odmaranje. Sve pohvale!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
svje ljepše i ljepše
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Gdje si? Jesi dobro?
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala vam na pohvalama
![]() Moje hoste izgleda su poslastica voluharicama, morat ću što preživi u mreže ![]() A Otočiću tu sam, muči me neka neuralgija trigeminusa pojavila se nakon što sam malo cimnula vrat u sudaru. Vrlo neugodno i bolno, a ni ljekovi koje sam dobila za kontroliranje bolova nisu baš lijepi. Valjda će sve proći i biti ružan san ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Šmrčkice ne daj se, želim ti što brži oporavak
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
cvijece je ok a tebi zelim brz oporavak
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sudar? Bolovi?? Pa kako se sve to izdogađalo... Uh, neka ti čim prije bude dobro!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Šmrckice, svratih u tvoj vrt i vidim da si bolna ...Želim ti što brži oporavak
![]() |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
![]() ![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Cure hvala vam
![]() Ne provodim puno vremena u vrtu, te nemam ni slika. Sad je najbitnije da mi se živac smiri i da nisam na vjetru, kojeg je u mom vrtu obilje. |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Da mogu zaustaviti vjetar, zatvorila bi tvoja Vrata, a da mogu odnijeti bolove, odnijela bih ih odma da se možeš vratiti svojim krasnim biljčicama!!! A uz njih ćeš brže ozdraviti!!! Prekrasno ti se razraslo bilje, zaista sam lijepo iznenađena!!! Prekrasno!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasna terasa draga, brzo ozdravi!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Vrt je po običaju prekrasan!
I ja se pridružujem željama za što brži oporavak. |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |