Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 78> |
Korisnik | |||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
danas se nešto korisno radilo u vrtu pa se malo i fotkalo...... a evo vidi se i ko je radio |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
||
Tija tvoje carstvo je prekrasno, stvarno toliko bujno a tek raznoliko....
![]() |
|||
![]() |
|||
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
||
tu se mogu samo duboko pokloniti, em ne znam tak slikati, em nemam kaj...
|
|||
![]() |
|||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
||
Free evo je......nešto novo kod mene, ali samo na privremenom boravku |
|||
![]() |
|||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
||
Vidjela sam crvenu bananu jučer, baš je posebna ali sam sad skočila do tebe, da vidim da li si je možda poslikala!!
Nažalost, prekasno sam vidjela kaj si napisala za Dadekovu izložbu, i naravno zakasnila!! |
|||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|||
![]() |
|||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
||
prekrasne slike prekrasno cvijeće
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Free moj dragi je tamo sa svojim fotkama.......još samo danas u nedjelju , sutra i prekosutra ga nema više.
Mikica je pravi frajer i mazica moja.
|
|||
![]() |
|||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
||
Vidi se da su slikice profesionalno snimljene
![]() |
|||
![]() |
|||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
||
Danas sam te tražila pogledom između stotina lica koja su prolazila gradom!!! Nekako sam poželjela da naiđeš!! Bezuspješno!!! Baš mi je bilo žao !!
|
|||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
za slicice
![]() |
|||
![]() |
|||
||
....Kamenjar, samo ti reci kad dolaziš i ja sve pripremim. Hvala na lijepim riječima
|
|||
![]() |
|||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
||
lijepo je kod tebe ,još da si nam kavu skuvala da zasjednemo pored tog lijepog vrta
|
|||
![]() |
|||
||
Vidjeti ćeš dok ti se u krevet ubaci.
|
|||
![]() |
|||
||
Tikvić hvala na svemu
|
|||
![]() |
|||
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
||
Lep na gazdaricu ![]() |
|||
život je bajka koju sami pišemo...
|
|||
![]() |
|||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
||
Slike cvijeća su savršene, a Miki je prekrasan !
|
|||
![]() |
|||
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
||
Liatrisi ti odlično izgledaju s obzirom da su presađeni u sred vegetacije.
|
|||
život je bajka koju sami pišemo...
|
|||
![]() |
|||
||
Alisa to ti je Belamcanda chinensis (Ixia chinensis) http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5668 i da zbilja je predivna, jedino ima manu cvate vrlo kratko.
Otok ja ih imam prvi put i moji se još nisu ni otvorili do kraja, predivni su mi, užitak ih je gledati. |
|||
![]() |
|||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
||
Tija divno je sve!I biljke i fotografije!Koja je ono biljka na prvoj slici?Baš je divna..
|
|||
Jupiiiiiiiiiii
|
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
![]() Moji su liatrisi trajali 3 dana, izgorili na ovim vrućinama. |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |