Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9899100101102 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 19:45
vidim da je na godišnjem bilo jako lijepo ,a kod kuće lepota se nastavila uvrtu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 20:06
Hej lopooč samo za mene, predivan je. Od moga na žalost još niš, baš sam se vratila iz Skradnika, no još uvijek se nadam. Hvala ti!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 07:46

O draga Free, koliko prekrasnih biljaka kod tebe. U svakom postu i svakoj tvojoj riječi osjeti se ljubav koju daješ svojim zelenim ljubimcima, a one ti onda uzvraćaju svojom ljepotom.
Ti i Bigi, dok razgovarate o cigaretima, podsjećate me na mene iz ne tako daleke prošlosti. Mislim da nema slike na kojoj sam ja a da se ne vidi i pljuga..
Pozdravi supruga i reci da bi bilo lijepo da skoknete u Lič na kavu. Koliko sam shvatila bilo mu je lijepo kod Lore, stoga zašto da ne ponovi druženje...Wink Ukrcate Anaidu i Kaktusića i eto vas začas u Gorskom vrtu..

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 09:18

Draga Free, za one sjemenke si u pravu, to je arum.
Ono kaj ne znaš kaj je, to ti je muškatna kadulja, ja sam takvu dobila od Cimi.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 13:46

Nataly, hvala na pohvalama za moje cvijeće, a za Lić....mislim da, ako mm obečam da ću prestati pušiti, vodi me na svako cvjetno druženje!!
 uuffff, jel jako teško prestati pušiti!!!  Prestajala sam nekoliko puta, čak i platila 500kn za seansu odvikavanja, ali još je slađa bila pljuga nakon par dana od seanse !!!
A za Međimurke, u srijedu imamo kavu, pokušat ću ih nagovoriti!!

Anastazija, hvala ti na rješevanju moje dvije misterije!!

smile78 svim mojim šetačicama!!  

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 14:06
Uživam u pogledu na tvoj divni vrt koji te zaista divan dočekao!
Ruselija i kod mene cvate!!
Jedva čekam tebe i Kaktuseka u srijedu!
Pusa.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 14:20
Anaida, želiš li reći da cvate ona malecka koju sam ti ja dala???   Nemoguće!!!

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 14:38
Imala sam što gledati od zaostataka...prekrasno ti je cvijeće. Daj mi reci molim te što ti je na predzadnjoj slici desno na 97 strani?
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 14:51
Aaaaaaa, vidim da se je i tebi svidio crni bambus kod Muhle Wink.
Ona njegova biljka (grm) što neznaš koja je, to je EDGEWORTHIA, kad sam je slala tebi i M. Kaktus nije vam se primila... ovu sad čuvaj smile232
Meni je u vrtu i prezimiti će ali moja je klima kao ko Muhle,..... za tvoju ne znam da li da ju preko zime zaštitiš.

Ma vidi ti nje.....Wink, e sad mi je drago da ti se primila "ukradena" grančica ruže ...ma možemo to shvatiti i kao naknadu za ležarinu biljki iz paketaWink
Možeš ju pustiti da raste kao penjačica a može ti biti i grmolika.

Sviđa mi se kameno srce smile76
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 15:12
[QUOTE=freeland44]

Moje srce iz Njivica, koliko mi fale pokazuju rupice
 ClapClapClap
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 17:29
Internet mi nije radio u Njivicama za vikend pa nisam vidjela slike do sada. Imaš ti svega i svačega! Sve je krasno a veliko bravo za krčki vrt:

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 20:26
Korjenko, ne brini se, Muhlenbergijina edgewortia, palma i bambus idu u zimski vrt!! Ali, koliko je bilja za sklanjanje od zime, mislim da ću morati početi pripremati selibdu već početkom 10. mjeseca!!
Za ružu mi je neobično drago kaj mi se primila, a odrezala sam grančicu sa 4 lisna pupa, ni 10 cm, baš me je krasno iznenadila!!!
A kameno srce, neznam, nekako sam imala oko ove godine za takve stvari, našla sam 7 krasnih srčeka, jedno je ostavljeno Muhlenbergiji, a ostala su još u vrečicama, svako malo otvorim vrečicu, da očuvam miris mora, zatvorim oči, uhahnem punim plučima i brzo zatvorim vrečicu, da se miris mora osjeti čim duže!!! HE HE; luda baba, prekasno mi je da se mijenjam a sasvim mi ovako paše!!!

Mira, krčki most je priča za sebe i takva će i ostati, spomenar i sječanje na jako drage ljude, ali pogled na njega mi uvijek izmami osmijeh na lice!!     

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 20:30
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

ImageShack.usEkipa 051, poznaje li netko divnu osobu na slici, jako mi je draga, ima tisuću rana na srcu ali još uvijek ima najveće srce na svijetu!!

Hana na predzadnjoj slici na 97 stranici sam ja, a na kaj si ti mislila, nije mi jasno!!!   MMM Da, još nekaj mi nije jasno, gdje ti ustvari živiš, može na pp!!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 21:01
Da, da - cvate mi baš ta ruselijica!! Malecka ali cvate!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 21:53
Znala sam ja odmah kak je danas krenulo da buš ti dogurala danas do stote!!!
E pa, još nam podari nekoliko stotina novih stranica sa predivnim cvijećem i virtualnim druženjem!!!

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 22:51

Free, čestitam na stotki (sreća nisu godine LOL).
                 smile99
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 22:52
Ćestitke na 100 -oj stranici.smile141
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2011 u 00:27
Vidi zbilja, moja prva stotka!!!

Hvala djevojčice moje na čestitkama!!!smile83  Ajmo na spavanje, oči mi se sklapaju!!!  Mučim se sa nečime već sat i pol, ali neide!!  Stavit ću sutra, fotkice su noćne, ali meni krasne pa sam ljuta jer neide...smile101

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2011 u 10:17
i ja čestitam 100-u smile73
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2011 u 10:31
Čestitke za 100 - tu stranicu!

slika

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9899100101102 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.