Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 251> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo za prvih 100 stranica! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ove sličice sam vam htjela nočas pokloniti za vašu vjernost posjeta mome vrtu!! Ovo je samo provizorno, tek sljiedi rezanje i brušenje kamenih dijelova, ali morala sam jučer u ponoč popiti kavu uz svjetlost sviječica u mojoj kamenoj laterni!!!
![]() Uploaded with ImageShack.us I naravno, par noćnih sličica usput!! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nisam znala da ti je vrt tako lijep i po noći,morat ću doći na jednu noćnu kavicu.
![]() I,da i ja ti čestitam na 100-oj stranici i na još puno,puno stranica tvog lijepog veselog vrta.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Free,
Mrak,mrak,a ti u njemu svijetliš!
100-stranica jedna ljepša od druge!
![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
i ja čestitam na 100 stranica
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Super su ti ove noćne slikice, dobra ideja. Kamena lanterna je već sada prekrasna, baš volim takve stvari i još sa onom hostom ispred ..... ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
stvarno ti je divan vrt !!! Pogotovo onaj kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepe noćne slike.
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Hana, mali kaktus, Belina, lorica, Anastazija, cvijetićljubac i milica, drago mi je da vam se dopadaju noćne slikice, i hvala pa posjeti!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Kakav ti je ono čaroban čempres??? Ili..ili....
Svijetluca ko da je oprašen čarobnom prašinom!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Čarobni čempres ili čarobna prašina ???
Ni jedno ni drugo, već druga čarolija, noćna rosica!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley20.gif
Freeland44 cvijeće ti je prekrasno, sve buja od boja, ljepota nad ljepotama, ajde ako bude kakvih pelcerčića imaj me u vidu da i ja proširim svoju cvjetnu oazu. Pllizzz!!!! |
|
![]() |
|
Dadacvijetić, kaj te zanima, koje biljčice???
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Free čestitam na stotki!!
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Draga freeland u mom vrtu su pretežno jednoljetnice, osim perunika, ruža, crvenog hibiskusa, ukrasnih trava sve drugo je jako dobrodošlo bilo da je u tegli ili direktno u gredici.
Hvala šta si mi odgovorila na poruku još jednom komplimenti tvom cvijeću - puno lijepih pozdrava. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ćestitke drtaga na stotoj stranici! Nadam se da će brojka od najmanje 3 puta toliko biti broj vrsta cvijetiće u tvom vrtu ( ako već nije
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |