Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 148149150151152 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2011 u 21:59
smile227za cijeli vrt.

Močvarci predivni (ja nemam ni jednog Cry) !!!!!!!!

P.S. Čestitke za 101. stranicu !!!! smile80
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2011 u 21:59
Freeeeeeeeeeeeeland, imaš premalo eeeeee u nicku za ovaj slučaj zvan močvarko!
Moja misija močvarko bude završena na oriđiđi španciferstu!

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2011 u 21:52
Ma svejedno je što imaš, cvijet ili salatu, u tvom vrtu to izgleda savršeno, kao i ti uostalom.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2011 u 21:50
Tako da, Lovro, ti sada nabavi crveni i imamo sva tri!!!!

A u srijedu sam išla na plac po endiviju salatu, pa pošto je nije bilo, kupila sam predivni zvončić u ogromnoj tegli!!!  A mali kaktus mi je dala radić za posaditi pa sada imam i cvijet i salatu!!!

Uploaded with ImageShack.us

Pa mi je procvao darak od MireK, prekrivačica tla, ima predivne plave cvijetiće!!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2011 u 21:40
hvala, hvala, hvala, vam mile moje, baš ste me razveselile koliko vas je bilo kod mene, a ja danas malu šetuckala po ČK, naime Pocijunkulovo je, veliko ....hhmmm, ma mali špancirfest, da pojednostavim!!!!  I samnom kući su se vratile dvije.......mmmmm, misice!!!!

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2011 u 16:22
Jako, jako lijep vrt, noćne slike su i meni predivne

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2011 u 16:10
 Fre draga čestitam ti stotu stranicu!
 Noćne slikice cvijeća su prekrasne, uostalom zar ima nešto što ima veze sa tvojim vrtom, a da nije prekrasno.smile79
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2011 u 12:43
smile155   Već jurimm!!!

Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Ženo draga lijepo molim da isprazniš sandučić za poštuUnhappy

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2011 u 12:39
Ženo draga lijepo molim da isprazniš sandučić za poštuUnhappy
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 22:13
Prekrasne noćne slikice
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 22:09
Kao ja i mali kaktus danas kod tebe!!!  Malo je falilo da nas noć ne uhvati kod tebe!!  Sve biljčice posađene!!!!  Da li imaš još nekaj kaj ja nemam???  Mislim da više nema ništa, od sada zbilja možemo samo piti kavu kod tebe!!!!  Dobro, osim onoga kaj ti je pregusto pa da se ne baci iako je duplikat!!   A ja ću tebi napuniti onu novu gredicu o kojoj tek razmišljaš!!  Pardon, gredicu u izgradnji ima Mali kaktus!!  Kod tebe se otoci spajaju u kontinente!!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 22:07
Isprazni sandućićsmile232
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 13:36
Sunčeko, budemo jednom Mali Kaktus i ja došle u tvoj krasni vrt po danu a ostale do mrke noći kako bismo mogle uživati u sjaju lanterne...

"..Ti si mi lanterna
ti si svitionik
iza crnog mora
stojiš ka zvonik.

Ti si mi lanterna
razvijaš mi pute
pratim tvoje zrake
i zlatne i žute.."
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 11:03
Ćestitke drtaga na stotoj stranici! Nadam se da će brojka od najmanje 3 puta toliko biti broj vrsta cvijetiće u tvom vrtu ( ako već nije Wink). Znam da puno radiš po vrtu ali se tvoj trud,  iz priloženog  vidi!

smile141smile79
Na vrh
dadacvjetić View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 362
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadacvjetić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 10:50
Draga freeland u mom vrtu su pretežno jednoljetnice, osim perunika, ruža, crvenog hibiskusa, ukrasnih trava sve drugo je jako dobrodošlo bilo da je u tegli ili direktno u gredici.
Hvala šta si mi odgovorila na poruku još jednom komplimenti tvom cvijeću - puno lijepih pozdrava.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 03:08
Draga Free čestitam na stotki!! ClapClapClapCvijeće ti je prekrasno, puno je noviteta iz naših krajeva koji su obogatili tvoj preljepi vrt....
sutra je novi dan
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2011 u 23:36
smile57Prelijepo!Big%20smile
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2011 u 23:32
Dadacvijetić, kaj te  zanima, koje biljčice???Embarrassed

Na vrh
dadacvjetić View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 362
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadacvjetić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2011 u 22:49
http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley20.gif
Freeland44   cvijeće ti je prekrasno, sve buja od boja, ljepota nad ljepotama, ajde ako bude kakvih pelcerčića imaj me u vidu da i ja proširim svoju cvjetnu oazu. Pllizzz!!!!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2011 u 20:55
Čarobni čempres ili čarobna prašina ???

Ni jedno ni drugo, već druga čarolija, noćna rosica!!!smile78

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 148149150151152 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.