Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kad se male ruke slože...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kad se male ruke slože...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 22>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 16:44
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Ovo je nešto prekrasno.......totalno ste me raznježili......kad vam je Čk u planu ekipo?

Tija ja samo neznam šta bi ekipa mogla kod tebe raditi?... pa kod tebe je sve picikato posloženo, ......jedino da dođemo u šetnju , razgledavanje, divljenje... čak ni slikati ne bismo se usudili jer ti za to imaš profesionalca.
Katek dođite samo jestiSmile niti hodati ne morate vrtek je tak mali da  se s stolca sve vidi.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
pik dama View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 86
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pik dama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 16:23
pozdrav svima.prije svega želim zahvaliti nedjeljnoj ekipi na vremenu,trudu i odlično obavljenom poslu. bez vas bi moje dvorište još uvijek bilo, hm svi ste vidjeli kakvo. skitalo ima snage za tri čovjeka a ni davor ne zaostaje. lorry nas je nahranila odličnim grahom a katica s kolačima. sarine ideje uvijek dobro dođu. uz vašu pomoć imam dio dvorišta koji se ne sramim pokazati. imala sam problema s desnom rukom, i još uvijek imam, pa zbog obilaska doktora, jučer cijeli dan, nisam stigla prije pisati. Smile
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 16:05
Kapa do poda vrijednoj ekipi!
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 15:37
@Sara hahah ma nisam se prestrasio ili mozda i jesam jer mi je najgora nocna mora da mi netko pregazi biljke (ludak). Ugl ako zelite doputovati do Istre dobrodosli ste...a posla ima uvijek, di god se okrenete. Rado bi i ja u vasu ekipu da sam malo blize i da nemam toliko obveza. Ne bjezim od lopate i od cupanja korova na koljenima iako mi na zidu visi diploma ;)
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 15:23
Vidim, svima se sviđa naš inicijativa. Lijepo, baš smo sretni i zadovoljni zbog toga.
Free, draga, natovari u auto sve kaj treba za akciju, mi ti javimo dan i kreni. Ako nas je više, još bolje, više djelova dvorišta ćemo "pokorit".

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 14:24
Bravo ekipa "Kad se vrijedne ruke slože"!!!!!   Mislim da ste si uradivši ovaj sjajni posao zapravo otvorili pandorinu kutiju, jer će sada ponude pljuštati sa svih strana!!!   Ali ideja je za, ne desetku nego za stotku!!!

A  takva akcija se planira 25.9. kod Beline, samo da se vrati sa krstarenja!!  Doduše, kod nje je sve picikato , meni predivno (kamelije, gardenije, agave, .........ali ona bi ...promjene, žena ima novog muža pa želi promijeniti i kompoziciju prekrasnog vrta ispod stogodišnjih cedrova!!!

Iako nemam godina kao Dado,  rado bi se učlanila u vašu ekipu!!!!   Ali zato imam vrijedne ruke koje jako vole i lopatu i kramp i motiku i tačke!!  I volim prenašati kamenje!!  Ali i puno bilja za ponijeti sa sobom na akciju!!

Sve vas lijepo pozdravlam, Free smile113
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 13:14

Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

bravo vrijednice, pravi posao ste napravili smile55 baš se vidi velika razlika, a uopće ne sumnjam da će se vrtek brzo napuniti cvijećkama...Saro viš da ste trebale još travice ponijeti sa brijega Wink
 uopće ne sumnjam da će sa brijega došetati nešto u vrtek Pikove dame, zar ne KonteWink

Katek bome ni ja ne sumnjam Wink naći će se sigurno nešto za Pikicu Big%20smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 12:09

Originalno poslano od člana dado_84 dado_84 napisao:

Imao bi i ja jednu veliku parcelu za sloziti :D
Saro, izvadite one ruzne cigle i napravite rub sa kamenjem kao okolo debla - u svakom slucaju lijepse ce izgledati. Ili mozete ostaviti bez obruba i napraviti okvir gredice od bilja - mozete probati sa santolinom, teucrium lucydris, puzajuce veronike, sedumi, ili druge zimzelene niske biljke ili kombinacija svih.
 Dado jel ti to nas pozivaš ili želiš u ekipu ?ili i jedno i drugo?
Moram priznati, išla sam zaviriti u tvoj profil i šta reći osim da bi nam ti dobro došao u ekipi Wink, jer savjeti stručnjaka zlata vrijede...teucrium lucydris, puzajuce veronike - nisam skužila kakve su, ostalo manje više znam...

Katica, izgleda da nam se naš mladi dečec prestrašio jer ti nije odgovorio...ili se boji da mu takva ekipa dojde doma u vrt ,( a zamisli kao bismo tek mi uživale da nam se učlani u sastav) pa da nam popravi prosjek godina, hehehe
Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 11:54
teucrium lucydris (sin teucrium chamaedrys) je prekrasna niska i zimzelena trajnica iz porodice dubacac. Ima sjajne tamno zelene listove i prekrasne ruzicaste cvijetove. Inace je po prirodi jako niska i zbijena biljka i odlicno podnosi i dodatno sisanje. Iako je kod nas samonikla biljka rijetko se koristi u vrtovima dok se vani koristi bas za niske obrube gredica. U puzajuce veronike (cestoslavice) spaduju vrsta v. teucrium. v. spicata (i kultivari), v. peduncularis, v. prostrata i druge. Odlicne su za obrube jer su guste i zimzelene, sa raznim nijansama zelene boje lisca. Takoder i predivno cvijetaju klasastim cvijetovima te se brzo sire.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 09:52
Originalno poslano od člana dado_84 dado_84 napisao:

Saro, izvadite one ruzne cigle i napravite rub sa kamenjem kao okolo debla - u svakom slucaju lijepse ce izgledati. Ili mozete ostaviti bez obruba i napraviti okvir gredice od bilja - mozete probati sa santolinom, teucrium lucydris, puzajuce veronike, sedumi, ili druge zimzelene niske biljke ili kombinacija svih.
 Dado jel ti to nas pozivaš ili želiš u ekipu ?ili i jedno i drugo?
Moram priznati, išla sam zaviriti u tvoj profil i šta reći osim da bi nam ti dobro došao u ekipi Wink, jer savjeti stručnjaka zlata vrijede...teucrium lucydris, puzajuce veronike - nisam skužila kakve su, ostalo manje više znam...
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 09:36
Milica 7, GT, Bergenia, Silvestra, Enrikova nona, Tikvić, Natalija, TB, Antonija, Otok, Moon, Gricka, ljudi dragi hvala vam svima na pohvalama i podršci. Drago mi je da vam se sviđa naš uradak, mada je to tek dio posla gotov... ima tu još posla...
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 09:30
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Jaaao,što ja volim mejkovere svih vrstaaa!!!I ja bi išla u takvu akciju!!!Možete doći po kamenje kod mene.Tu samo toga i ima.
Kiki, šteta što nam nisi malo bliže, znaš da bi mi" malo" olakšali tvoj krajolik za hrpe kamenja, ...... a možda da nekakav čenč napravimo zemlja-kamenje?
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 09:27
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

bravo vrijednice, pravi posao ste napravili smile55 baš se vidi velika razlika, a uopće ne sumnjam da će se vrtek brzo napuniti cvijećkama...Saro viš da ste trebale još travice ponijeti sa brijega Wink
 uopće ne sumnjam da će sa brijega došetati nešto u vrtek Pikove dame, zar ne KonteWink
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 09:24
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Ovo je nešto prekrasno.......totalno ste me raznježili......kad vam je Čk u planu ekipo?

Tija ja samo neznam šta bi ekipa mogla kod tebe raditi?... pa kod tebe je sve picikato posloženo, ......jedino da dođemo u šetnju , razgledavanje, divljenje... čak ni slikati ne bismo se usudili jer ti za to imaš profesionalca.
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 09:21
Bravo cure. I dečki. Za svaku pohvalusmile55
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 08:10
Dado, one ružne cigle trenutno moraju ostati. Svima nama su ružne, vjeruj mi. Ali, preveliki je to posao za "ručno" ga obaviti. Kad se posadi svo cvijeće koje smo više - manje isplanirali, cigle se nakon nekog vremena neće ni vidjeti. 
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 08:07
dado, dodajemo i tebe na popis...

Hvala ti na savjetima, ono ružno za sada ostaje, mičemo kada "uberemo" velikog kamenja...

pusa 
Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 23:46
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 22:31
Odlični ste i odličan posao ste napravili smile186
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 22:19

Svaka čast ekipo, na ideji, na organizaciji i na učinjenom. A najviše na prijateljstvu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.