Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Identifikacija biljaka
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Još ih nismo identificirali...pokušajmo ponovo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Još ih nismo identificirali...pokušajmo ponovo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 15>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 21:05
mislim da nije sve lunarije što sam vidjela na netu imaju duguljasto lišče i rjeđe,a ovo je gušče i okruglastije,a sad je dobila od hladnoće i crvenkastu boju,no ako ne nađemo  ime  valjda će preživit zimu i pokazat nešto na proljeće i ljeto,neki cvjetić pa čemo je lakše prepoznat
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 20:15
ovako po listu jako mi sliči na  lunariu, srebrenku - mjesečevi dukati
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 18:30

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 18:27
molim pomoć,proljetos sam sijala rasad cvijeća i između ostalog nikle su mi tri biljkice  koje ne znam šta je,one su lijepo napredovale,nisu cvjetale,a vidim i poslije mrazeva i minusa se dobro drži ,evo slikice

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 22:51
Nemogu ni ja otvoriti ovu formu slike
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2011 u 22:07
Originalno poslano od člana Floresa Floresa napisao:

Imam sliku jednog cvijeta a ne znam latinski naziv niti naš..treba mi pomoc

dobro nam došla

ja ne vidim sliku
Na vrh
Floresa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Floresa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2011 u 10:47
Imam sliku jednog cvijeta a ne znam latinski naziv niti naš..treba mi pomoc
Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 16:34
ok!
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 16:03
Nema veze, izdržljivi su oni!
I moji su vani, iz VŽ sam!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 15:13
Hvala Lovro .što se tiće vrtnog ,da li nema veze što sam iz kontinentalnog dijela.Neće prek zime smrznuti?
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 14:05
Alad, prvi je vrtni,možeš direkt u zemlju s njim i prek zime,a drugi kućni!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 12:30
Molim pomoč. Imam dva hibiskusa ,ali neznam koje vrste su .Da li su vrtni, kučni ili koji drugi.I dali je bolje držadi ih u tegli ili se mogu i vani posaditi.Evo slikica:

evo drugog:

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 09:00
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

je Silvestra, ima kod Sare u vrtu, hehehe...

ovo još nismo identificirali, pokušajmo ponovno:

ja imam sedum - žednjak koji ima slične listove, ali definitivno nisu ista biljka

sara da nije Arabis ferdinandi-coburgi `Old Gold'
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2011 u 02:53
KAJ JE OVO,JA POSIJALA UKRASNI SLAK ,A NIKLO MI OVO ČUDO,RASTE VRLO BRZO I IMA MALI NEUGLEDNI GROZDASTI CVJETIČ NA VRHU MALO SE VIDI.smile101
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2011 u 02:51
Mislim da bi to mogao biti onaj šareni puzavac što vani raste i na proljeće ima plavi cvjet.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 17:20
ima ona nešto takvo, ali nisam od nje dobila, dragi travaWink
Na vrh
trava View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 657
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 16:18
Sliči mi na sukulent koji sam nedavno dobio od natalije,zna ona valjda?
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 14:17
je Silvestra, ima kod Sare u vrtu, hehehe...

ovo još nismo identificirali, pokušajmo ponovno:

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 00:15
JE NATALIJA,SAD SAM VIDLA KOD SARE IMA U VRTU.smile134
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 21:29
silvestra možda je chrysanthemum parthenium-gorka metva
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.