Još ih nismo identificirali...pokušajmo ponovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 15> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mislim da nije sve lunarije što sam vidjela na netu imaju duguljasto lišče i rjeđe,a ovo je gušče i okruglastije,a sad je dobila od hladnoće i crvenkastu boju,no ako ne nađemo ime valjda će preživit zimu i pokazat nešto na proljeće i ljeto,neki cvjetić pa čemo je lakše prepoznat
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ovako po listu jako mi sliči na lunariu, srebrenku - mjesečevi dukati
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
|
molim pomoć,proljetos sam sijala rasad cvijeća i između ostalog nikle su mi tri biljkice koje ne znam šta je,one su lijepo napredovale,nisu cvjetale,a vidim i poslije mrazeva i minusa se dobro drži ,evo slikice
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Nemogu ni ja otvoriti ovu formu slike
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
dobro nam došla ja ne vidim sliku |
|
![]() |
|
Floresa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
Imam sliku jednog cvijeta a ne znam latinski naziv niti naš..treba mi pomoc
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
ok!
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Nema veze, izdržljivi su oni!
I moji su vani, iz VŽ sam! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Hvala Lovro
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Alad, prvi je vrtni,možeš direkt u zemlju s njim i prek zime,a drugi kućni!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ja imam sedum - žednjak koji ima slične listove, ali definitivno nisu ista biljka sara da nije Arabis ferdinandi-coburgi `Old Gold' |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Mislim da bi to mogao biti onaj šareni puzavac što vani raste i na proljeće ima plavi cvjet.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ima ona nešto takvo, ali nisam od nje dobila, dragi trava
![]() |
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Sliči mi na sukulent koji sam nedavno dobio od natalije,zna ona valjda?
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
je Silvestra, ima kod Sare u vrtu, hehehe...
ovo još nismo identificirali, pokušajmo ponovno:
![]() |
|
![]() |
|
JE NATALIJA,SAD SAM VIDLA KOD SARE IMA U VRTU.
![]() |
|
![]() |
|
silvestra možda je chrysanthemum parthenium-gorka metva
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |