Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kad se male ruke slože...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kad se male ruke slože...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 22>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2011 u 12:09
Deca draga, ja vas podržavam. Hvalevrijedna akcija, lijepo druženje u vrtu, sve drugo je nevažno... Čini mi se da je mnoge televizija dovela u zabludu. Vrt ni stručnjaci ne rade za jedan dan, za nekoliko dana i uspiju, onda je naručitelj u najmanju ruku bogat ko Onansis (velika stabla uz pomoć mehanizacije, trava u rolama, navodnjavanje) i nastaju uredni, ali sterilni vrtovi. Ne očekujte mješane cvjetne gredice iz engleskih vrtova s prekrasnim trajnicama čija cvatnja se smjenjuje cijelu godinu, koje smo imali prilike gedati u rijetkim emisijama naše TV. Koliko ima ljubavi za biljke i cvjetoljubnog zanosa vlasnika, kad ne zna što ima u vrtu niti ga to ne zanima? Kreativnost? Čini mi se da je bitnije znanje o biljkama i njihovim potrebama. Kreativnost je individualna kategorija, svatko ima svoje želje i vizije kakav vrt želi. Ne čini mi se da je ovom pomoći kreativnost vlasnice imalo umanjena.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2011 u 12:01
Dado, mi smo to i mislili, da postane tradicija. Zato je i započeta ova tema. Nismo se mislili ograničit samo na vrt Pikove, već na sve kojima treba pomoć. Svi smo se našli u situaciji da nam je pomoć potrebna. Pogotovo oko težih fizičkih poslova. Sama sadnja i estetika je najmanji problem. Priprema terena je već problem.
Al moram priznat da se nagradne igre nismo sjetili. Bar ja nisam. Dobra ti je ideja...
Al mislim da možemo i bez nje. Kome treba, može pitat, pa ćemo vidjet što se da napravit. A mislim da bi ova naša grupa mogla imat podružnice širom lijepe naše. Samo treba članarinu platit. Zelenu, naravno. LOL
Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2011 u 11:52
A da to postane tradicija? Da se napravi neka nagradna igra i svake godine netko osvoji uredenje djela vrta od CIF ekipe? :)
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2011 u 11:00
Da kamionom! 2 šlepera smo dovukli! Al namjerno nismo slikali i vama pokazali, da vam na pamet ne bi palo žicat. LOL
Šala, naravno. Sadnja i uljepšavanje dolaze na kraju. Za sad smo obavili tešku fizikaliju, a imamo još. Za neku zelenjavu je prerano, neku još nismo skupili, za neku čekamo da ocvate pa da je počupamo...
Bit ćete slikovno i riječju obavještavani o daljnjim radovima i događanjima.
I hvala što nas bodrite! smile79
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2011 u 10:51
Katica a vi ne dođete onak s kamionom punim raznoraznih biljčica ???? Wink I onda izletite van s kamerama snimite emisiju i poslije toga svi sretni i zadovoljni.....onda vas ne trebam

Deca bez obzira na obzir zbilja ste jako puno napravili i pomogli ..... BRAVO još jednom za ekipu
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2011 u 10:45
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

pa dobro..nije mi jasno šta ste vi napravili novogaWink jer na slikama se ne vidi..a hajde, neka ste pomogli kolegici dami to je lijepo, već vaša prisutnost i druženje, to je ono najglavnijesmile79
Da Mari u pravu si... ne vidi se baš puno... na slikamaWink, ali vjeruj naš cilj nije bio, kao u  TV emisijama toga tipa, kompletno posaditi i napraviti vrt cakum pakum, nego postaviti kostur vrta prema želji pikove dame i u tome smo djelomično uspjeli... jer...... ni onaj make over koji gledaš na TV vjeruj nije nastao u 1/2 sata koliko traje emisije, niti ujednom danu, nego je to proces. A na kraju krajeva mi uopće nemamo ni sponzore ni donatore, nego je naša "donacija" naš rad, a biljke ćemo zajedno sa pik damom prikupiti s vremenom. Uostalom, posao nije gotov, jer za urediti ono što je trebalo nije bio dovoljan jedan dan za sve one ručice koje su radile.smile79
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2011 u 22:37
Mari, crna Mari, pod hitno mijenjaj dioptriju! LOL
I tebi velika, velika smile78
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2011 u 22:34
pa dobro..nije mi jasno šta ste vi napravili novogaWink jer na slikama se ne vidi..a hajde, neka ste pomogli kolegici dami to je lijepo, već vaša prisutnost i druženje, to je ono najglavnijesmile79
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2011 u 22:25
Mari, draga, a što ti nije jasno? Pitaj, pojasnit ćemo ti.
Nema tu nikakvog vrijeđanja, ne brini.
Nitko se nije u ničije kreacije miješao, mi smo samo bili fizikalci i savjetodavci. Pikova dama je donosila odluke. I dalje ostaje tako. Wink
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2011 u 22:21
baš mi i nije jasno, u svakom slučaju lijepo je kad se složi ekipaClap
čestitam vam, mada,bez uvrede ja ne bi dozvolila nikomeEmbarrassed miješanje u moje kreacije
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2011 u 22:18
Dijana, hvala ti u ime svih nas.
Tema nam je malo "pala", al bez brige, radovi će se nastaviti. Samo, trenutno smo malo zapeli, iz svakojakih razloga.
Nadam se da će sljedeći vikend već biti novih poduhvata a i novih sličica. Nećemo posao na pola ostavit! Wink
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2011 u 22:08
Ljudi moji pa vi ste fantastični! Oduševili ste me.BRAVO!!!!
Na vrh
pik dama View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 86
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pik dama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 21:54

Znam al to je za sad, bum vidjela kak mi bude za vikend.

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 21:43
Ovaj vikend???!!!
Doktor ti je rekao mjesec dana mirovanja, a ne ovaj vikend!

Na vrh
pik dama View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pik dama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 21:42
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

[QUOTE=pik dama]kad bih ja znala slike prenijeti na forum pokazala bih vam i krasno cvijeće koje je danas lorry presadila, a kak tek bude lijepo dok malo poraste. i terasu ste mi uljepšali. dobila sam i novo kamenje i guba panj, hvala cure. trebalo mi je oko 5 minuta da ovo napišem. i da nadam se da se vidimo u Liču.[/QU

pikova dama, otvori svoju temu i slikaj kaj imašWink...nadam se da su ruka i rame bolje...
bolje je i manje boli, čak sam odlučila ne raditi ovaj vikend.

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 21:40
Točno!
Ti slikaj, i već će se naći neka dobra duša da ti ih pomogne prebaciti. Wink
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 21:40
A da ste tek vidjeli današnju akciju "branja" kamenja i panjevaLOL, Bigi je vozila a ja škicala sa strane i svako malo viknula STANIIII...uh kako dobrih panjeva smo još vidjele, ali više nije stalo u auto, jednog sam čak malo skrila da se ne vidi sa puta... nadam se da ću se sjetiti gdje kada budemo slijedeći put išli u "berbu", valjda se ne bum smile42da se sjetim.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 21:29
[QUOTE=pik dama]kad bih ja znala slike prenijeti na forum pokazala bih vam i krasno cvijeće koje je danas lorry presadila, a kak tek bude lijepo dok malo poraste. i terasu ste mi uljepšali. dobila sam i novo kamenje i guba panj, hvala cure. trebalo mi je oko 5 minuta da ovo napišem. i da nadam se da se vidimo u Liču.[/QU

pikova dama, otvori svoju temu i slikaj kaj imašWink...nadam se da su ruka i rame bolje...
Na vrh
pik dama View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pik dama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 21:16
kad bih ja znala slike prenijeti na forum pokazala bih vam i krasno cvijeće koje je danas lorry presadila, a kak tek bude lijepo dok malo poraste. i terasu ste mi uljepšali. dobila sam i novo kamenje i guba panj, hvala cure. trebalo mi je oko 5 minuta da ovo napišem. i da nadam se da se vidimo u Liču.
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 20:56
Operacija kod naše Pikove dame se danas nastavila. Doduše, samo fizikalija, bez uljepšavanja.
Katek i ja do maloprije bili u berbi u obližnjoj šumi. Nabrali smo Pikovoj prekrasnog kamenja i jednu skulpturu od panja. Istovarili joj to na dvorište, popili čašu vode i sprašili doma.
I zaboravih pohvaliti.... Pikovog kralja,( ne znam kako drukčije da ga nazovem) koji je sam preštihao cijelu onu gredicu gdje ćemo cvijeće posadit kad za to dođe vrijeme.
Za sada radovi prestaju, dok se ekipa onovno ne skupi

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.