Kad se male ruke slože... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 22> |
Korisnik | |
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deca draga, ja vas podržavam. Hvalevrijedna akcija, lijepo druženje u vrtu, sve drugo je nevažno... Čini mi se da je mnoge televizija dovela u zabludu. Vrt ni stručnjaci ne rade za jedan dan, za nekoliko dana i uspiju, onda je naručitelj u najmanju ruku bogat ko Onansis (velika stabla uz pomoć mehanizacije, trava u rolama, navodnjavanje) i nastaju uredni, ali sterilni vrtovi. Ne očekujte mješane cvjetne gredice iz engleskih vrtova s prekrasnim trajnicama čija cvatnja se smjenjuje cijelu godinu, koje smo imali prilike gedati u rijetkim emisijama naše TV. Koliko ima ljubavi za biljke i cvjetoljubnog zanosa vlasnika, kad ne zna što ima u vrtu niti ga to ne zanima? Kreativnost? Čini mi se da je bitnije znanje o biljkama i njihovim potrebama. Kreativnost je individualna kategorija, svatko ima svoje želje i vizije kakav vrt želi. Ne čini mi se da je ovom pomoći kreativnost vlasnice imalo umanjena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Dado, mi smo to i mislili, da postane tradicija. Zato je i započeta ova tema. Nismo se mislili ograničit samo na vrt Pikove, već na sve kojima treba pomoć. Svi smo se našli u situaciji da nam je pomoć potrebna. Pogotovo oko težih fizičkih poslova. Sama sadnja i estetika je najmanji problem. Priprema terena je već problem.
Al moram priznat da se nagradne igre nismo sjetili. Bar ja nisam. Dobra ti je ideja... Al mislim da možemo i bez nje. Kome treba, može pitat, pa ćemo vidjet što se da napravit. A mislim da bi ova naša grupa mogla imat podružnice širom lijepe naše. Samo treba članarinu platit. Zelenu, naravno. ![]() |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
A da to postane tradicija? Da se napravi neka nagradna igra i svake godine netko osvoji uredenje djela vrta od CIF ekipe? :)
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Da kamionom! 2 šlepera smo dovukli! Al namjerno nismo slikali i vama pokazali, da vam na pamet ne bi palo žicat.
![]() Šala, naravno. Sadnja i uljepšavanje dolaze na kraju. Za sad smo obavili tešku fizikaliju, a imamo još. Za neku zelenjavu je prerano, neku još nismo skupili, za neku čekamo da ocvate pa da je počupamo... Bit ćete slikovno i riječju obavještavani o daljnjim radovima i događanjima. I hvala što nas bodrite! ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Katica a vi ne dođete onak s kamionom punim raznoraznih biljčica ????
![]() Deca bez obzira na obzir zbilja ste jako puno napravili i pomogli ..... BRAVO još jednom za ekipu
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari, crna Mari, pod hitno mijenjaj dioptriju!
![]() I tebi velika, velika ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pa dobro..nije mi jasno šta ste vi napravili novoga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari, draga, a što ti nije jasno? Pitaj, pojasnit ćemo ti.
Nema tu nikakvog vrijeđanja, ne brini. Nitko se nije u ničije kreacije miješao, mi smo samo bili fizikalci i savjetodavci. Pikova dama je donosila odluke. I dalje ostaje tako. ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
baš mi i nije jasno, u svakom slučaju lijepo je kad se složi ekipa
![]() čestitam vam, mada,bez uvrede ja ne bi dozvolila nikome ![]() |
|
![]() |
|
Dijana, hvala ti u ime svih nas.
Tema nam je malo "pala", al bez brige, radovi će se nastaviti. Samo, trenutno smo malo zapeli, iz svakojakih razloga. Nadam se da će sljedeći vikend već biti novih poduhvata a i novih sličica. Nećemo posao na pola ostavit! ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ljudi moji pa vi ste fantastični! Oduševili ste me.BRAVO!!!!
|
|
![]() |
|
pik dama ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 86 |
Znam al to je za sad, bum vidjela kak mi bude za vikend. |
|
![]() |
|
Ovaj vikend???!!!
Doktor ti je rekao mjesec dana mirovanja, a ne ovaj vikend! |
|
![]() |
|
pik dama ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 86 |
|
|
![]() |
|
Točno!
Ti slikaj, i već će se naći neka dobra duša da ti ih pomogne prebaciti. ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
A da ste tek vidjeli današnju akciju "branja" kamenja i panjeva
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
[QUOTE=pik dama]kad bih ja znala slike prenijeti na forum pokazala bih vam i krasno cvijeće koje je danas lorry presadila, a kak tek bude lijepo dok malo poraste. i terasu ste mi uljepšali. dobila sam i novo kamenje i guba panj, hvala cure. trebalo mi je oko 5 minuta da ovo napišem. i da nadam se da se vidimo u Liču.[/QU
pikova dama, otvori svoju temu i slikaj kaj imaš
![]() |
|
![]() |
|
kad bih ja znala slike prenijeti na forum pokazala bih vam i krasno cvijeće koje je danas lorry presadila, a kak tek bude lijepo dok malo poraste. i terasu ste mi uljepšali. dobila sam i novo kamenje i guba panj, hvala cure. trebalo mi je oko 5 minuta da ovo napišem. i da nadam se da se vidimo u Liču.
|
|
![]() |
|
Operacija kod naše Pikove dame se danas nastavila. Doduše, samo fizikalija, bez uljepšavanja.
Katek i ja do maloprije bili u berbi u obližnjoj šumi. Nabrali smo Pikovoj prekrasnog kamenja i jednu skulpturu od panja. Istovarili joj to na dvorište, popili čašu vode i sprašili doma. I zaboravih pohvaliti.... Pikovog kralja,( ne znam kako drukčije da ga nazovem) koji je sam preštihao cijelu onu gredicu gdje ćemo cvijeće posadit kad za to dođe vrijeme. Za sada radovi prestaju, dok se ekipa onovno ne skupi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |