Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 219220221222223 245> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav !!
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Anaida
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
wow kako je lijepo kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ti juriš u nove sunčane dane, a kada će kava??? Netko štrajka!!!
Iako su breskve prekrasne u tvom vrtu, sline su mi potekle na sliku šljiva, ali želju ću ugasiti svojom jabukom!!! Predaleko si mi da ti noću ukredem šljive!! A i Fiffi je tu negdje, odao bi me, osim ako ne spava noću unutra, kao moja Ella!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
olalaa kod tebe nisam dugo bila u posjeti draga
![]() ![]() bravooooooo ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Kao i uvijek ,kod tebe sve praznik za oči.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() A usput i prošetam po kojem dragom vrtiću!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
i ja slabo idem u posjete pa me nije bilo kod tebe poduže...
ali zato me uvijek doćekaju prekrasni prizori iz tvog vrta, nažalost, zadnje slike ne vidim pa sam se vratila koju stranicu unazad uz sve lijepo štop imaš, i sve lijepo što te dočekalo nakon odmora, izdvajam onu gladiolu - fenomenalna je ![]() pozdrav i fifiju ![]() a grm s bijelim cvjetovima koji se vidi na "soliternoj" slici je ljetni jorgovan, pretpostavljam kako uspjevaš da bude onako zugusnut i grane rastu u vis? ja imam ljubičastog, ali on je otišao u širinu, razbacao se s granama...a grane se spuštaju prema tlu i sve prekrivaju |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svima hvala na šetnjici mojim vrtom..
![]() Stalno imam neke frke s tim postavljanjem slika
![]() Natalija - ja ljetni jorgovan u proljeće ošišam jako, jako - i već tada ga formiram kao grm nalik buketu (nekako ti tako najlakše objasnim kako ga oblikujem) i otud on ovako izgleda.
Kutak ljeta na mojoj terasi... Sve redom vaši darovi - Bromelija, Freeland, Hoya, Smrčko, Anči39..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Predivni darovi
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam u ovom lijepom kutu i kavicu popila
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijepo
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
U bojama ljeta.. šćirevima godi milovanje sunca
noćne frajle nadmeću se u broju cvjetova
a prozračne cleome puštaju vjetić da ih miluje i ljuljuška
poput malih suncokreta sunčanih slamnato cvijeće gladi gladiolu
U misao mi se ušuljala jedna lijepa kajkavska pjesma, Misel na tebe
"... najlepše sonce kraj tebe svetli,
najlepše cvetje kraj tebe diši,
misel na tebe me v srcu tišći,
daj dojdi kak negda pod oblok moj ti..
... najlepše sonce kraj tebe svetli,
najlepše cvetje kraj tebe diši,
i ne znaš kak teško se domaj živi,
već deca su zrasla al fališ im ti... "
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Slike tvog vrta su prekrasne,a još ih tako lijepo opišeš,a ovom pjesmom si me vratila u mlađe dane,kad sam ja čekala svog dragog.....
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 219220221222223 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |