Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Morat ću uživo da vidim ta vratašca
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
A još mi je krasnije i bogatije kada vi šečete mojim vrtićem!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kod tebe je krasno i bogato!
Slažem se sa forumašicama..........to nije vrt već park!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da vratašca, i to zelena, a kakva bi drugo bila, postavljena su silom prilike, jer imam dvije cure u dvorišta a momaka je bilo za svaku po 10, pa da svaki napravi samo dva kruga po dvorištu, ušlo bi svo moje cvijeće!!!! Zov prirode
![]() ![]() Hvala vam drage moje na pohvalama i šetnjici mojim vrtom!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Hm...šta reči na ovu ljepotu? Nemam dovoljno dobru riječ kojom bi pohvalila tvoj vrt. Zato
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ehej, pa jeste li vi to vratašca složili na ulazu u cvjetni raj? Mislim da vidim zelena vrata.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Cvijetićljubac, a zakaj bi puknula od zavisti???? Budi dobra cura, pričekaj pravo vrijeme, pošalji adresu...... i u proljeće .... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga, sve sam pomno pregledala i zaista ti je sve prekrasno! Ove panoramske slike su divne! Park a necvijetnjak, kako reče moon! Imam već toliko toga u Njivicama od tebe da ćeš morati i sama doći u inspekciju
![]() Puno ti hvala!
![]() |
|
![]() |
|
A vidi, imam ja posjetu, a mene nema!!!
A ništa, isprike uručujem samo na svojoj terasi!! Mari, dadacvjetić, moon, Anaida, hvala na posjeti!!! |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Free, malo je reći da je sve kod tebe krasno.. Jer je uistinu prekrasno!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ti nemaš vrt nego park - divno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Freeland 44 još jedno sve pohvale tvom cvijeću, zanima me imaš li koji pelcerić cvijeta "MOJA ŽUTA", ako sam dobro shvatila tako se zove to sam nekad davno imala ali jednostavno je uginula i crveni raščupani cvijet mislim da je to peruanska kopriva također bi me zanimala.
Unaprijed puno, puno hvala. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
nemrem vjerovat
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ruselija, Antonijina, preseljena da je sunce obasja i s druge strane, konačno ima 20 cvijetića, jedva čekam da ih više ne mogu prebrojiti, još uvijek ih ima premalo!!! Malo smo nestrpljivi!! Za sada dosta, ima još brdo sličica ali mi jako sporo skida slike, pa nemam više živaca!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Muhlenbergiine alstromerie potjerale mlade grančice, da li će stići procvasti, i da li da ih preko zime sklonim s teglom u podrum ili da ih zasadim u vrt i ostavim vani!! Ma idu unutra, ziher je ziher!! Ove dvije biljčice kraj ruba tegle, sivi listići su biljčice donešene iz Barbarige, cvijetovi liće na mak, prekrasne su žute boje, veliikkii cvijetovi!!! Miro, zasađeni su i u tvom vrtu, potraži gdje sam ti posadila!!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |