Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtak podno Sljemena
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtak podno Sljemena

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 31>
Korisnik
Poruka
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 01:16
smile79 svima :)

Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 01:21
vauuuuuuuuuuu,vredi zaci u tvoj vrt jer je predivan
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 06:34
Malaluna, i ja sam ti došla. Divne slikice, zaista!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 10:51
I ja došla, prelijepe sličice, prelijepa Hippy, samo klematisi prepreprepre prekrasni!!

smile169
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 02:03
Hvala cure :), staviti ću nove fotografije uskoro. Nikako da dođem do malo slobodnog vremena... slaže se i povrtnjak novi :) biti će paradajzića i bućica ( za ostalo sam zakasnila)... sada slažemo ogradice i javim se kad sve sjedne na svoje mjesto! Nadam se da uživate u ovom sunčanom vremenu i da nemate apsolutno nikakvih situacija koje vas čine... tužnima! Lijep pozdrav svakoj i svima :) do .. uskoro :) 
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 14:17

smile113
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
ovcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 543
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ovcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 16:50
Život je more...
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 17:38
Sve zivotinjice, sve cvijece, raj pod sljemenom, pravo carstvo puno zivosti smile120
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2011 u 23:14
Tek sad sam stigla do tebe , nazalost ! Bilo je lijepo setati tvojim vrtom ! Doci cu opet !   smile128
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 01:08
Ja svako malo virnem i bojim se ostaviti trag, da se ne poplašiš i odeš zauvijek u neki bolji život, tvoje stanke zbilja predugo traju, a obečala si da će nove sličice stići, i rekla si da te se nečemo moći riješiti!!

A sada te opet dugo nema, zaboravila si nas, zaboravila si i mene ali niti ja ni mi ostali nećemo zaboraviti tebe tako lako!!

I opet ću doći, smile199, i šutke ako treba!!!! Ni Trag  neću ostaviti, ali zato ti ostavljam smile78!!!

Baš bih voljela da se sljedeći put iznenadim!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 12:57
Heart evo malo povrća sa novog povrtnjaka koji je na vrhu vrta i to je novo carstvo, i za životinjice i nas... nije veliki ali nam je sladak :)! Sada kada sve cvate izgleda kao novi vrt pun cvijeća!!! Mahovinica nije uspjela potpuno popuniti dio ispod ograde, ali to ću još sređivati u jesen, tkđ. staviti još jednu ruku boje na ogradicu :). Slijede slikice sa novim stanovnicima :)

ŠAljem veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelili pozdrav svima i ispričavam se na pauzama koje su da... užasno duge :/

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 13:47

Daj još malo ovogodišnjih slikica jezerca  smile143.
Drago mi je da si opet tu, već sam mislila da si nas skroz zaboravila  Confused.
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 13:51
Ja sam kao i Anastazija zeljna slikica raja ispod Sljemena a posebice slikica jezerca smile113
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 13:54
Curke... hvala što ste mi navratile!!!!
Evo, potrudit ću se danas poslikati još malo... iako zbog ovog sušnog vremena vrtak pati pa mi nije u baš najboljem stanju :(... Došao nam je doma jedan mali micek kojega udomljujem pa ćete vidjeti i njega na djelu :)

Pusa smile79 do kasnije

Na vrh
bina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 14:37
Prekrasnooooooo....... ja se našetah do mile volje od početka pa do kraja, pa mi je teško nešto izdvojiti od sve ljepote, ljubimci, cvijeće sve je u jednom skladu i harmoniji da čovjek ne povjeruje da je nešto skladno tako moguče, zato iskrene čestitke ma trudu i radu i kapa do poda
Uz cvijeće i život je ljepši
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 15:23
Hvala ti bina :) puno puno... nekako se svi trudimo oko toga jer ipak... nema puno stvari koje nas mogu prirodno... potaknuti i nadahnuti! Zeleni kutak pun čupavih i ne čupavih je kutak pun inspiracije :), uvijek... I jedno i drugo zeleno i u bojama, uvijek su tu... :)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 17:20
Svega ima u vrteku samo nema sličica....WinkCry
A tako je lijep... zelen...Big%20smile
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 13:36
kako što sam obećala :), evo novosti sa vrteka... četveronožnih i zelenih... starih i novih... :)

1. Igra skrivača

2. Sunce dobro dođe tu i tamo :), ovo je Uzi...

3. Kaj me diraš dok si oštrim nokte?!

4.  Bućica bu il nebu ... ;)

5.Nema ih puno ali su slatke...

6. kaže Ninja Flekica da se i njemu sviđaju...

7.  Voda je čisto ok za plivanje :)

8. zeleno i metličasto ...

9. Šire...

10. Cvate jedno, drugo odlazi...

11.

12. Heeej....

13. Pusti me.. TI čupava jedna ... !!!!

Evo kod nas je ... veselo,a  nadam se da je i kod vas!
Šaljem svima veeeeeliku  smile79

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 14:00
malaluna smile55baš si osvježila temu..sve je prekrasno i držim fige da tako bude i dalje...prinova je preprepreslatka i nadam se da ćeš još dugo uživati s njom smile198
meni su osobno i kornjače jako jako jako drage-Uzi mi je zakon smile186
samo tako nastavi, vrt Ti je krasan smile71
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 14:32
smile57
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 31>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.