Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 42> |
Korisnik | |
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() |
|
![]() |
|
I jedna od meni najdražih lantana, samonikla i bijela i žuta lantana, ima cvijet u obliku loptice.
![]() |
|
![]() |
|
Bijela lantana
![]() |
|
![]() |
|
Žuta lantana
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav svima. Nisam se dugo javljala i sad sam samo probala da vidim jesam li zaboravila stavljati slike. Eto, uspjelo mi je pa ću se ponekad javiti, iako u mom vrtu nema nekih novitita.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja sam bezbroj puta svratila da vidim nove slikice, ali da ne odem žalosna jer novih nema, ja se zadovoljila i sa starima koje su prekrasne, i tako nekoliko puta!! Zadranke, pa zar ne uspijevate nagovoriti Seni da nam se vrati!!
Seni, molimo nove sličice!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Ponovno se pregledala cijeli tvoj vrt.
Biljke u kamenjaru predivne boje.
Grmovi
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E sada će se Seni pojaviti, bila je sa zadrankama na kavi, pa sada slijedi i aktivacija teme, a osim toga dolazi i proljeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Koliko treba da procvjeta kalistemon ako se odgaja iz sjemena?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Seni mi imamo što naučiti od tebe pa nas obraduj kojom slikicom i savjetom
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Već se dugo nisam javljala ni otvarala ovu moju stranicu pa nisam ni vidjela zadnje komentare o mom vrtu. Drago mi je da vam se dopada i hvala na pohvalama.
|
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Dakle, slučajno sam "ubola" temu, a kad ono tamo....čuda od cvjetne ljepote, bogatstvo boja i oblika.
Prvo sam se oduševila cvjetajućim grmovima, jer ih obožavam; pa onda ružama, jer ih isto obožavam, pa onda opet grmovima, pa sitnim cvijećem... U dva dana sam raspodijelila pregled, zaključivši da je vrt prebogat da bi pogledala samo letimice. Iznenadila me tolika brojnost i raznolikost biljaka u odličnoj formi, birane od znalca zelene ruke. To baš i nije često u dalmatinskim vrtovima, na žalost. Sve pohvale Seni na tako bogatom, lijepom i održavanom vrtu ![]() A ja sam našla odlično mjesto za svratiti po inspiraciju ... |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mari, lijepim odabirom prizivaš Seni. Čisto ne vjerujem da nema što pokazati od silnog lijepog grmlja i stabalaca koje ima u vrtu.
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ove slike griju dušu ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasan vrt zbog kojeg se ostaje bez daha, ali se i mora pogledati u jednom dahu!!!!
Prekrasno!!! Višegodišnji trud - rezultat spektakularan!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |