Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 42> |
Korisnik | |
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Natalija, na ovoj lantani budu jako kratko žuti cvijetići, a zatim dobije boju tamniju od one uobičajene. Ovu sam penjačicu davno kupila , naziv joj nisam zapamtila.
Kiki-ko, budleje trebaju dosta vode, naročito dok su mlade. Možda im je to nedostajalo. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Draga Seni.Javljam da su mi sve budleje uginule.Jednostavno me neće.Odustala sam.Za utjehu:lantane su mi prekrasne.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
"kineski jorgovani" su ti divni
![]() na mojoj lantani poneke cvjetne glavice su jednobojne baš te ciklama nijanse, a neke su mješane - žuto roza kombinacija, je li tvoja baš jednobojna? a ova ružica je savršena, još nisam vidjela penjačicu te boje, znaš li naziv? |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Pupoljak ruže penjačice.
![]() |
|
![]() |
|
Još jedna neobična samonikla lantana
![]() |
|
![]() |
|
Sve boje mojih lagerstroemija
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Seni ja sam te upravo otkrila i ostala sam odusevljena.... redovito cu posjecivati tvoj vrt jer je inspiracija . . . .
|
|
![]() |
|
mirna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Seni, samo da ti se pohvalim i zahvalim. Na temelju tvojih naputaka i objašnjena, uspjela sam stvoriti prekrasnu lantanu stablašicu!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
seni baš mi je drago da si se javila
![]() a ona samonikla lantanica je stvarno fenomenalna ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Tvoj vrt je uvijek predivan i bez novih biljaka.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Seni baš zbog tebe zavoljela sam lantane ,tvoje su predivne
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Seni....kod tebe je uvijek sve prekrasno
![]() ![]() ![]() Nemoj sad opet da ti vrt skuplja prašinu!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Seni,prekrasni cvjetni grmovi i prekrasne lantane
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |