Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 140141142143144 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2011 u 09:02
Sve potpisujem što je Kaktusek napisala i zahvaljujem na voću, roladi, sangriji i divnom druženju!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2011 u 08:07
Jučer popodne,po prekrasnom vremenu popile smo kavicu u ovom prelijepom vrtu,osvježile se hladnom sangrijom i svježe ubranim voćem.smile71
Navečer nas je pljusak potjerao u zimski vrt i druženje se nastavilo,nikako se nismo mogle odlučiti da krenemo doma u pristoljno vrijeme.smile92
Hvala vam moje prijateljice na ugodnom i veselom druženjusmile78
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2011 u 14:36
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Svaku sam sliku popratila u sebi sa smile227
Doista prepredivno!ClapClapClap

Draga bako, takva i ja odem iz tvog vrta!!!   Predivni su mi vaši vrtovi, i iz svakog vašeg vrta odem s nekom idejom koja čeka priliku da se nađe u mome vrtu!!! 
Bako, bakice, jel ti imaš pletene vrtne stolice na balkonu, obojane u bijelo??   Tražim je već 3 dana i nikako da je nađem!! Valjda ne tražim na krivom balkonu?
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2011 u 13:55
Svaku sam sliku popratila u sebi sa smile227
Doista prepredivno!ClapClapClap
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2011 u 13:49
A ja imam dvije, a treća i četvrta su na zakorjenjivanju!!   Pa velim ti da ja nemam ala baš ništa komada 1  !!!!    Pardon, nemogu imati komada 1  !!
smile198

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2011 u 14:59
To je tebi i slično,da kupiš cvijeće umjesto kruha,ali da ti šapnem,imam i ja dipladenijicuTongue
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2011 u 13:12
Cure, baš ste me nahvalile, i ručice i vrt!!! Drago mi je kaj vam se dopadaju sličice, a ja sam se bojala da sam vas zatrpala sa previše sličica!!!!
Hvala na svakoj lijepoj riječi, i sve vas lijepo pozdravljam!!

A vrt nebi bio takav da ne volim cvijeće!!! Danas sam umjesto kruha kupila jednu dipladenijicu!!! A sina poslala po kruh!! Jer on če kruh kupiti svakako jer bez njega ne može, a cvijet nikako a ja mogu bez kruha ali bez cvijeta-nema šanse!!!

Na vrh
bina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2011 u 10:50
Tri dana sam šetala ovim vrtom, ako postoji raj na zemlji onda je to svakako ovdje, ostala sam bez riječi kapa do poda za vrijedne ruke
Uz cvijeće i život je ljepši
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2011 u 20:28
Ovaj vrt sam puno puta vidjela u živo,ali me njegova ljepota uvijek iznenadismile71
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2011 u 16:34
Ajme ovaj vrt je zelen kao u rano proljece svaka cast free ;) predivno cvijece, boje, svi oblici, razigrano, veselo, sve za cistu *5*
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2011 u 06:40

Tvoj vrt u odnosu na moj izgleda predivno. Nisam ga već duže vrijeme zalijevala jer ne stignem i posljedice su odmah vidljive.
Bravo Free, baš ti je lijepo..Thumbs%20Up

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 22:51

Kaj da velim nego - PREKRASNO !!!!!
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 15:28

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 15:25

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 15:22

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 15:19

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 15:15
Muhlenbergijina edgewortia se lijepo razbucala,  čak ima i mlade grančice, a u tegli se našla i jedna mladica njegovog pakujca, 2u1 poklon!!

A mladica Muhlinog crnog bambusa narasla preko 1,5m!! 

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 15:07

I ova  biljčica ima dugo očekivani pupoljak!!!  Da li netko možda zna koja je ovo biljčica u desnom uglu!!Big%20smile

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 15:05

Miro, procvala je tvoja grančica!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 15:02

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 140141142143144 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,485 sekundi.