Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 140141142143144 251> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve potpisujem što je Kaktusek napisala i zahvaljujem na voću, roladi, sangriji i divnom druženju!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jučer popodne,po prekrasnom vremenu popile smo kavicu u ovom prelijepom vrtu,osvježile se hladnom sangrijom i svježe ubranim voćem.
![]() Navečer nas je pljusak potjerao u zimski vrt i druženje se nastavilo,nikako se nismo mogle odlučiti da krenemo doma u pristoljno vrijeme.
![]() Hvala vam moje prijateljice na ugodnom i veselom druženju
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Draga bako, takva i ja odem iz tvog vrta!!! Predivni su mi vaši vrtovi, i iz svakog vašeg vrta odem s nekom idejom koja čeka priliku da se nađe u mome vrtu!!! Bako, bakice, jel ti imaš pletene vrtne stolice na balkonu, obojane u bijelo?? Tražim je već 3 dana i nikako da je nađem!! Valjda ne tražim na krivom balkonu? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svaku sam sliku popratila u sebi sa
![]() Doista prepredivno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A ja imam dvije, a treća i četvrta su na zakorjenjivanju!! Pa velim ti da ja nemam ala baš ništa komada 1 !!!! Pardon, nemogu imati komada 1 !!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
To je tebi i slično,da kupiš cvijeće umjesto kruha,ali da ti šapnem,imam i ja dipladenijicu
![]() |
|
|
![]() |
|
Cure, baš ste me nahvalile, i ručice i vrt!!! Drago mi je kaj vam se dopadaju sličice, a ja sam se bojala da sam vas zatrpala sa previše sličica!!!!
Hvala na svakoj lijepoj riječi, i sve vas lijepo pozdravljam!! A vrt nebi bio takav da ne volim cvijeće!!! Danas sam umjesto kruha kupila jednu dipladenijicu!!! A sina poslala po kruh!! Jer on če kruh kupiti svakako jer bez njega ne može, a cvijet nikako a ja mogu bez kruha ali bez cvijeta-nema šanse!!! |
|
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Tri dana sam šetala ovim vrtom, ako postoji raj na zemlji onda je to svakako ovdje, ostala sam bez riječi kapa do poda za vrijedne ruke
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Ovaj vrt sam puno puta vidjela u živo,ali me njegova ljepota uvijek iznenadi
![]() |
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Ajme ovaj vrt je zelen kao u rano proljece svaka cast free ;) predivno cvijece, boje, svi oblici, razigrano, veselo, sve za cistu *5*
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Tvoj vrt u odnosu na moj izgleda predivno. Nisam ga već duže vrijeme zalijevala jer ne stignem i posljedice su odmah vidljive. Bravo Free, baš ti je lijepo.. ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kaj da velim nego - PREKRASNO !!!!! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Muhlenbergijina edgewortia se lijepo razbucala, čak ima i mlade grančice, a u tegli se našla i jedna mladica njegovog pakujca, 2u1 poklon!!
![]() Uploaded with ImageShack.us A mladica Muhlinog crnog bambusa narasla preko 1,5m!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us I ova biljčica ima dugo očekivani pupoljak!!! Da li netko možda zna koja je ovo biljčica u desnom uglu!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 140141142143144 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |