Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Silba-moja djedovina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Silba-moja djedovina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 17>
Korisnik
Poruka
edi_biograd View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje edi_biograd Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 10:29
Zanimaju me ovi kapari na slici. Upravo sam uredio rasadnik kapara. Do proljeća ću posadit još 250 sadnica. Radi raznolikosti trebo bih desetak reznica ovog kapara sa slike. Inače sam već naručio 200 kom. sadnica i to: nešto sa otoka Saline, nešto sa otoka Pantelleria, a nešto iz rasadnika " iz Splita "Vibor"

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2011 u 07:28
Hugsmile113
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje edi_biograd Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2011 u 11:58
HVALA
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje edi_biograd Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2011 u 12:00
smile142
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2011 u 12:56

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2011 u 12:57

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2011 u 13:08
Na gornjoj slici ovo crno uz rub pješčane uvale su uginule alge koje se u ogromnim količinama gomilaju godinama (sramota lokalnih vlasti).Toga nije bilo u mom djetinjstvu.Sve je bilo bajkovito azurno i bijelo.To je bila omiljena plaža.Danas više ne. 
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2011 u 13:34

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2011 u 14:29
Kiki Ko a di je tvoja djedovina na ovoj slici gore?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2011 u 09:14
Ne kužim baš pitanje.Ako misliš na juku ona je kraj zemlje koja je dijelom moja,a ako misliš na slike Silbe koje su iznad onda mi je djedovina na gornjoj slici lijevo jedna mala uvalica.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2011 u 09:54
Predivan otok!Big%20smile
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2011 u 11:41
To sam mislila - na slikama Silbe, malo sam se nespretno izrazila... Gdje se nalazi tvoja kućica uz more. Hvala!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2011 u 12:21
Nadam se da sam ti odgovorila.A ostala sam dužna odgovor edi biograd.Za sada neću putovati,ali kad budem što da radim?Odlomim par grančica i pošaljem ti poštom?
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2011 u 13:34

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2011 u 19:34
...predivan otok, predivne mace, jedan posebno srebreno siv bio je neko vrijeme Purger, uživao u putovanjima, volio vraćati se u otadžbinu... Mene oduševile vjerojatno najveće agave koje sam vidjela u životu, predivni cvjetovi kapara... mir, mir, mir i tišina... ma vratit ću se sasvim sigurno opet u taj raj zemaljski a tebi Kiki-Ko danas fala na prelijepoj šetnji i obnovi sjećanja.
Čudno, u dva dana se od svih Forumaša popiknem baš na tvoje radove!!!!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2011 u 17:03
Hvala ti na tome.Osvježila si mi dan.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 09:01
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 10:13
Koja dobra fotka, puno mi je ljepša nego ona u mojim sjećanjima jednog polumračnog jutra, katamaran umjesto ovog prelijepog jedrenjaka ...znaš i sama da je to znak kraja boravku u raju!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 10:37
Da mi je ovih dana, kad je popustila navala turista, malo biti na tvojoj djedovini!
Predivno.
A slika sa skakačem je...Thumbs%20Up
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2011 u 14:47
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 17>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.