Još ih nismo identificirali...pokušajmo ponovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 15> |
Korisnik | |
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Lovro
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Nema veze, izdržljivi su oni!
I moji su vani, iz VŽ sam! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
ok!
![]() |
|
![]() |
|
Floresa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
Imam sliku jednog cvijeta a ne znam latinski naziv niti naš..treba mi pomoc
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
dobro nam došla ja ne vidim sliku |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Nemogu ni ja otvoriti ovu formu slike
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
molim pomoć,proljetos sam sijala rasad cvijeća i između ostalog nikle su mi tri biljkice koje ne znam šta je,one su lijepo napredovale,nisu cvjetale,a vidim i poslije mrazeva i minusa se dobro drži ,evo slikice
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ovako po listu jako mi sliči na lunariu, srebrenku - mjesečevi dukati
|
|
![]() |
|
mislim da nije sve lunarije što sam vidjela na netu imaju duguljasto lišče i rjeđe,a ovo je gušče i okruglastije,a sad je dobila od hladnoće i crvenkastu boju,no ako ne nađemo ime valjda će preživit zimu i pokazat nešto na proljeće i ljeto,neki cvjetić pa čemo je lakše prepoznat
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
I ja bi rekao da je lunaria i kod mene ima takvo lišče,ako u proljeće procvjeta sa sitnim ljubičastim cvjetićima onda je sigurno lunarija.Jedino nam preostaje da čekamo proljeće kako Sarajka i kaže.
|
|
![]() |
|
vbosilj ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 114 |
Molim za pomoć,
stavio sam slike svojih sobnih biljaka čija imena ne znam.
Hvala
|
|
![]() |
|
vbosilj ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 114 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |