Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 245> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šećemo, šećemo......neki put komentiramo, a nekad i ne! Samo se tiho prošuljamo da nas nitko ne čuje niti vidi! Tad je najslađe!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Anaida,u Tvome vrtu je prekrasno...oč
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() Što ti je sa povrtnjakom. Vidim da su ti se one svjetle. šareno ljubičaste tradeskantije primile ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Baš ti je lijepi kutak za...odmarajući trenutak!
Okružena cvijećem dragih osobama i kad si sama, ne možeš biti sama! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Cure moje lijepe i mile - vi meni šetate a ja nekako ovih dana radije šetam vašim vrtovima nego što slikam svoj..
Visoke temperature i kod nas, pa u hladovinama tražim spas
![]() Ali ja i ljeto odavno se volimo javno, tako da uživam u ovim danima..
Moje cvijeće u teglama svaku večer, a vrtno cvijeće prema potrebi dobije dovoljno vodice pa lijepo izgleda, a i ja imam sve mišićavije ruke kad nosam tegle po dvorištu.
![]() I povrtnjak je zlata vrijedan - paprike, mrkva, salata, blitva.. Sve mi to nepce veseli!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivno cvijeće i stihove si nam poklonila!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prošetala i prošlim i novim slikama.Pročitala obje pjesme... i što reći? Okrepa i užitak za oči i dušu.
Anaida...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pogledala sam slike, a onda odlutala iz tvog vrta. Znaš gdje? U poeziju D. Gortana. Baš su mi se svidjeli stihovi koje si napisala u tvom i mom vrtu, pa sam onda čitala i čitala. Krasno! Kao i tvoje cvijeće obasjano suncem.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Poezija Dragana Gortana je i meni krasan odmor od svakodnevice..
Hvala svima koji me posjećujete
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kod mene ćeš se samo hladiti, nećeš morati zalijevati cvijeći!!! Časna riječ!!!
![]() Dođi!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Boje ljeta u tvom vrtu i prelijepi stihovi..
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
čarolija...
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
I kod nas su tolike vrućine da poneko cvijeće moram zaliti i tri puta na dan,ako ne želim da mi klone
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Predivno, bujno, krasno...!!!
|
|
![]() |
|
Svima šaljem lijepe pozdrave! Lijepo se ovih dana igralo sunce s biljkicama u mojem vrtu.. Grijalo, obasjavalo i milovalo je cvijeće. A ja sam samo uhvatila tu igru sunčeka i zaustavila ju u slikicama koje slijede.
Sunčev sat
Mudar je taj sunčev sat
Nema kucaj, nema bat U oblačne i tmurne dane U njemu vrijeme stane... Da je meni bit taj sat Da mi je tu mudrost znat Na nebu kad sunce gori Pustit sjenu da govori… Radovat se suncu... zori I nemat ničeg što umori Ne znat ništa što zabrine Plesti život od vedrine D. Gortan |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A šta je sa novim slikicama,nešto ih slabo stavljaš
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |