Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malo novih fotkica |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma daj ti radije prođi jedan brzopotezni tečaj fotografije...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ljubice moja tvoja želja moja zapovijed ;) samo fotografa da animiram.
Monny hvala!
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Evo i ja opet online i željno čekam nove fotke!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Tija hostinjak odusevljava
![]() |
|
![]() |
|
Ja se "skićem" a i vizite sam imala.......lijepe i drage moje hvala vam na posjeti i još ljepše vam se zahvajuljujem na komplimentima ....toplo se nadam da će uskoro i neke nove fotke, dok mi se fotograf vrati iz Rijeke.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kad god vidim tvoj hostinjak požalim što nemam sjenoviti kutak. E, da ga imam - izgledao bi kao tvoj!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne mogu vjerovati da nisam bila od srpnja.Pa prvo vidim rečenicu: slike prije ovih ludih kiša...
![]() ![]() ![]() A vrt je kao uvijek besprijekoran. Baš si ga lijepo sredila cvijeće cvjeta veselo uprkos suše. I meni se jako sviđa dio koji je Misty ponovila!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Tija sve je besprijekorno
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tija, ti si u zabludi samo 4 mjeseca!! Ja sam bila u zabludi od 9. mjeseca prošle godine!!! Ja 11 mjeseci mazila plave leptiriće a ispala bijela lonicera!!!!! To već je prava zabluda!!
Pošto ću tek za 2 tjedna naći na CIF temu gdje ćeš staviti slikice sa svojom gošćom, da li smijem, ma valjda smijem:
Draga Mimar, želim ti srdačnu dobrodošlicu
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
[QUOTE=Tija]
Nešto fotkica..... ja sam procvao na gazdaričin rođendan ... eucomis autumnalis (Voki hvala) [QUOTE] Deca draga dok slučajno vidite da je koja biljčica krivo imenovana prosim lijepo ispravite me...... Voki i ja mislili smo da imamo ovo što je napisano ali , sad dok je procvalo ustanovili smo da imamo ornithogalum arabicum. Daklem 4 mjeseca smo bili u zabludi![]() |
|
![]() |
|
Gogiću ja bih jednom voljela da tvoja prva jutarnja bude u mom vrtu ali onak za Zbilja
![]() Free ali bez obzira na zgradurinu kod mene ti je prevruće....noćas smo u 23h izašli i sjedili vani papali tortu i hladili se.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Vjerujem Tija da je u ovim vručim danima u tvome dvorištu krasna hladovina!!!! Tvoja " prekrasna problematična sjenovita gradica" i hostinjak naprosto mame da se popije kava kraj njih!!! Konačno neka korist od one zgradurine koja ti stvara sjenu!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Baš se odmorim kad uživam u ovoj tvojoj ljepoti. Moja prva jutarnja kava uvijek počinje tvojim vrtom. |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prekrasno Tija!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nešto fotkica..... ja sam procvao na gazdaričin rođendan ... eucomis autumnalis (Voki hvala) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i paradajzeki ![]() Gogiću ljubice moja....nedostajao si mi......da baš sam cvijetak, poslije tih čučnjeva sam imala upalu mišića. Hvala ti na lijepim riječima |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo nakon godišnjeg moram najprije pogledat vrt moje drage Tijice!
Svaka čast carice, sve odlično izgleda.
Ali definitivno je najljepši cvijetak onaj s plavim pramenovima što cvjeta usred te zelene raskoši.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Mari.....ciklamice sam mislila da su nestale a kad ono evo ih i zbilja su preljepe
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
hostinjak ti je naj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |