Kamelija - Camellia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam ljubitelj kamelija, ali imala sam jedan bezuspješan pokušaj, osušila se ljeti, ali probat ću ja ponovno jednom... pa kako bude
Daj nam stavi malo slika da vidimo kakvih sve ima. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imam malu kameliju, kupila sam je lani. Puna je pupova, ali čini mi se da će proći još puno vremena dok ne procvjeta
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Triša! Ne šljiviš me 2%!!!
![]() |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Kamelija nikako nije sobna biljka, jer bolje podnosi niske temperature i vlagu, nego suh, topli zrak u prostoriji.
Triša, kamelija ti je prelijepa - koliko je dugo imaš, šta joj činiš?????
![]() |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Dobio sam cameliju pa recimo u veljači.....još se drži, ma naraslo je nekoliko novih listića-....recimo oko 12...ne sjećam se baš.
Visoka je nekih 23 cm... Sada me brine jer je mlada. Trebam li ju prve godine nekako zaštititi??? |
|
![]() |
|
maya ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 501 |
Sada sam iznenadjena,zar kamelija spada u sobno cvijece.Ja ih imam nekoliko vrsta i sve su napolju,a koliko znam one ne vole tople prostorije.Pitam se da li sam nesto propustila?
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
e ovakovog nemam a nisam ni vidio do sada
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
PATKA ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 7 |
Triša u pravu si i kod nas se sadi vanka i naraste velika. Vidjela sam da je sadu u vrtu gdje je zaštičena od bure. Znaš li koliko joj traje cvjetanje.Pretpostavljam da joj je sad vrijeme ali do kada ?
|
|
![]() |
|
Sensa ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 51 |
Oj Mimar ne ubijaj me vise molim te. Branko i ovako pita stalno gde si? Da li da te presretne pre nego sto udjes i polomi biljke ili za dobordoslicu!
![]() Naravno salim se. Spremljena saksija,zemlja sve samo da znas. Evo ti duplocvetne kamelije od mene. ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Sensa, mislila sam na celu temu,ne na tvoju kameliju!
I da mi ne places evo,jednog cveta SAMO ZA TEBE ,znam da si slaba na nju (nemoj da Branko vidi,nece me ni na kafu pustiti jer ce to verovatno biti sledeca ,nova biljka u tvojoj terasi)
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Sensa ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 51 |
Ma nemojte mi je dirati molim vas imam ja sliku samo njenog cveta. Neka je neka stoji ovde sa svim divnim camelijama forumasa. hocu sa vama!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Naca ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 117 |
i ja bi rekla
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
E, a zar nije ona u pogresnoj kategoriji (sa OVAKVIM cvetovima !),treba je prebaciti?!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Sensa, ne staj mi na muku! Znas da se neckam da je kupim,ne znam gde cu vise saksijce kaktusica da umetnem a tek nju, ali kad je vidim
![]() Znas da mi je srce stalo jos one veceri kada sam je videla na tvojoj terasi.Ljudi to je bilo za SHOK (od lepote)!
|
|
|
|
![]() |
|
Evo i moje zute camelije. Sada joj vec opadaju cvetovi i listovi ali zato i rastu novi.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da istina, ja sam sjemenke (čak 4 dobila od Stubice) posadila kako me je savjetovala. Ako bude sreće pa izniknu rado ću ih podjeliti s vama.
U suprotnom Stubica ima stablo, pa ćemo opet "žicati" od nje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
I meni se cini Branka da je vrlo malo clanova ima
a ako ti sta znaci da malo jos sacekamo da vidimo kako ce ova moja napredovati i ja bih ti bez problema poslala ili grancicu ili sjeme ako uspijem uhvatiti |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
dobro jutro - evo mene malkice da se javim , pa ja samo mogu reći da ove sjemenkice tražim već neko vrijeme , ali samo je stubica rekla da ih ima , pa čekam da vidim , ima ali netko kakvu grančicu viška da mi da . čini mi se da je dosta rijetka kod naših članova
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Prelijepa je Triša
e hajde sad ti meni objasni kad je najbolje skupljati sjemenke |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |