Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lovrina okolina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lovrina okolina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 120>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2011 u 09:05
smile57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2011 u 11:06
StarStarStarStarStarStarStarStarStarStarsmile126
Star
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2011 u 11:38
tvoje veceri je za cistu *10-tku*
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2011 u 19:11
Maločas smo se vratili iz berbe!
Vinograd je na području VŽ-toplica, na lijepom bregeku, di stalno peče sunčeko....i kak je tam uvijek lijepo toplo...grožđe brzo zasladi, a osice to iskoriste, pogotovo u vrijeme suše....dakle uz onaj kvar kaj naprave ose plus ftičeki, grožđe se počelo sušiti poput suhih grožđica Wacko, od  suše...i zato je danas bila akcija vikend!
Lovrek i ja smo došli samo na ručak...i tak smo se nadelali...Wink

...doprema grožđa k kleti di su muljača i preša...

...njam-njam....

...ručak...hm...nisam slikala...kak bi moja mama rekla...još nikad nije poslikan pun stol nego već kad su prazne zdjele...paaa ručak je...mora se jesti...neee slikati...AngryBig%20smile

...zato sam ipak uspjela poslikati dio onog "malo za posladiti"...

...za drugu berbu, kraj ove kleti, pokušat ću više "fizički"raditi!Wink

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2011 u 19:18
super smile186
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2011 u 14:59
baka, toni, Mari, Monny, Moon, svima vama jedna pusa!

....jesen dolazi...svaki novi dan me sve više podsjeća na nju  ...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2011 u 15:01
....dal ga se sjećate...batat..
.            ..danas....
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2011 u 15:04
...muhica se sunča na mekanoj zelenoj prostirki...

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2011 u 15:08
Koliko finoga grožđa!! Mljac!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2011 u 15:08
...pa...i sedumi se odmaraju na sunčeku...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2011 u 15:11
Anaida, grozđe je već mošt!Wacko
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2011 u 16:05
prekrasno Lovro, zaista imaš pravo blago...gorice, kolači, mošt, jabuke, cvijeće...nema čega nema u našem dragom ZagorjuClap.
Znaš kaj sam čula za siroticu? Ako se prihranjuje da manje cvate...niš ne velim, osim, čula sam...
lijepi pozdravSmile
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2011 u 20:55
Saro, ima svega, hvala Bogu!
Ove godine nam je sve lijepo rodilo osim oraha i šljiva!
Nego, mm neda reći za VŽ da je Zagorje...veli da su stariji stanovnici je većinom Zagorci, al da VŽ nije u Zagorju...Wacko
Geografski bi i bil i pravu, al ja velim :Fala Bogu kaj sam  Zagorka!!

siroticu, baš ovu rasprostranjenu, ne prihranjujem, jer raste vani, na otvorenoj gredici, dok onu na balkonu prihranjujem, al nije ništ bolja ni lošija! Tak da ne znam kaj jim je! Možda da im zapjevam koju dalmatinsku?LOL

Hug
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2011 u 06:04

Suša i sunce ove će godine biti zaslužni za posebno dobro vino, puno sladora! A ako dio grožđa još malo pustiš da se osuši imat ćete i savršeni prošek! Moj otac je svake godine napravio samo po litru-dvije prošeka i u podrumu djedove kuće na Braču, uredno poslagane s obilježenim godištima, zapečaćene voskom, čekale su te flaše neku posebnu priliku. Prošek je u njima bio gust, a otac je znao reći da su to boce pune sunca i zdravlja..

Time is something you can never get back..
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 21:20
misty-da, rado bi vremeplovom u podrum tvog djeda, na čašu Sunca i zdravlja!! Hug

Evo malo slikica....
Danas smo opet bili u berbi...iz berbe nema puno slika...aktivno sam sudjelovala ovaj put...ko glavni logističar...il bolje reći...mali od kuhinje i šanka!!!smile135 - ne, to nisam ja!

Da bi naš Lovrek mogel biti od koristi u berbi, morala sam mu napraviti putu, mislim da se to u drgim krajevima HR zove brenta.

Pa, evo kak je to išlo:
 ...poveću kutiju od dedinih cipela br.46 sam malo kaširala da ju očvrsnem...i nešto popravljala krep trakom....

... kad se osušila sam obojala...

...stavila iznutra vreću da se ipak ne razmoći...i pričvrstila...
....polakirala  i tak "ugradila" na nju par grozdeka...
....stavila gurtnu... i evo je....

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 21:26
...malo grozdeki...

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 21:30
Sretan je mali Lovro kad mu je mama tako kreativna.Clap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 21:35
Kaktusić moj...da je vremena...ovo sam radila i još najmanje pet drugih poslova usput....mogla je ispast i ljepša...al zadovoljila je svrsi!!!!!Thumbs%20Up
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 21:36
....iako ih je vrijeme već pregazilo...meni su prekrasne....

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 21:46
...šmrc...ne znam kaj sam mu kriva...tpic mi neće obrađivat slike..... Angry
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 120>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,336 sekundi.