Slike kaktusa i njihova imena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 52> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pinus i Miss M za mene ste obadvoje srce: konačno sam saznala ime kaktusa kojeg imam još od proljetos:
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Miss M ti si jedno veliko
![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Lepida, mislim jedna krasna Stapelia lepida.
Na trečoj slici je vjerojatno Echeveria runyonii. |
|
![]() |
|
bubica 78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
tko sam ?
slika 1. cvijet nije vlasnik kaktusa, već ovo pokraj kaktusa, bez bodlji
![]() ![]() slika 2.
![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
danas sam je kupila u vrtnom centru pod crassulom...pojma nemam šta je
![]() |
|
![]() |
|
Kamenjar svekrvin jezik kod nas je kaktus
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala natalija,i tako planiram nabavit svekrvin jezik,znači već imam jedan |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
sansevieria cylindrica - cilindrična sablja
ne znam baš za lov na insekte, ali zasigurno mami poglede ![]() |
|
![]() |
|
dobila sam ovaj sukulent ,neznam ništa o njemu,rečeno mi je da hvata insekte ..zna li netko nešto o njemu
![]() |
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
nisam nasla otvorenu temu za ove vrste sukulenata ali dali ima netko sjeme ili pelcere stapelie,orbea ili duvalia za prodati....
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mislim da je na prvoj slici Adromischus cristatus, a na drugoj Faucaria tuberculosa. O Adromischusu imamo otvorenu temu ovdje
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
opet ja sa identifikacijom, nekakvi sukulenti jesu, pa ako netko zna koji..hvala ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |