Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo, bako, spremno! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Lovro prelijepo kod tebe. Kako ne bi i bilo kakve sve pomoćnike imaš...usput ono iz Kauflanda (rozi cvijet) je eustoma
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lovro, svega lijepoga ima kod tebe ali je najljepši cvijetak Lovrek!
Kako je samo brzo narastao!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nije važno da li je lan crven,glavno da je lijep
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
tacno,nije bitno da li je crven ili plav
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
IIIjjuu, jedan lan, ali pjesmica ima!!! Pa nismo išle u istu školicu da učimo iste pjesmice, ali naučit ću ja i te tvoje.....
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Lan je čaroban Lovro! Sa onako vrijednim malim vrtlarom nije ni čudo što kod tebe sve blista.
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Bog društvo!
gricka, ![]() ![]() sunceee, nam se vratilooooooooo, ![]() ![]() Mali kaktus, qioiaa, tikvić..... je tak? I ja tak velim, prekrasan je, ![]() ![]() free, vi u Međimurju ste učili jedno, a mi prek Drave drugo.... ![]() ![]() ...zato...kad ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kad sam bila još doma...(tam ima jednu smokvicu koje se lani smrzla, al je ipak, na sreću potjerala, al sad bum opet čekala dok rodi),i jedna susjeda bakica je imala smokvu (smokve još ima, al ne i susjede bakice),a ja sam joj bila jedini "tamanitelj"....i sad ...neki dan dojdem doma... i mama mi veli da joj je bakičina kći donesla smokve za mene jer joj je ona pričala da ih ja volim papati....baš mi je bilo drago...i malo tužno...
...ovak izgledaju naše, varaždinske smokve...ne zaostaju baš za morskim, ne... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
mmm bas fino izgledaju....
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak, baka,
![]() Izgleda da me moja nadpoezija umorila, pa me nema "doma"! Ništ zato, odmaram se u vašim vrtekima! a EVO, i nešto mog... ...suzana...na jesenskoj pozornici... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zzzzz....zum...zumzum...zum....pčelica imaaaa... al ljuta sam na njih...slabo one to oprašuje...poneko cvijeće mi se opće nije osjemenilo....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...i dalje....jesenji zvjezdani u rozo-lila kreacijama
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...nešto crveno...protiv uroka...
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Crveno poput ljubavi!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
jE, Anaida, ljubav je to!
Ja se šalim za uroke, jer mi neki biljčice nećeju procvasti, pa na sve načine prizivam cvijet! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...pa još malo....
![]() ...ofnula se.... ![]() ![]() DOBAR DAN....vam želi crveni lan... ![]() ![]() ![]() ...za desert...jagoda u sedumu... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
....ima li manjeg cvijeta suncokreta????
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |