Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 78> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kad god vidim tvoj hostinjak požalim što nemam sjenoviti kutak. E, da ga imam - izgledao bi kao tvoj!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ja se "skićem" a i vizite sam imala.......lijepe i drage moje hvala vam na posjeti i još ljepše vam se zahvajuljujem na komplimentima ....toplo se nadam da će uskoro i neke nove fotke, dok mi se fotograf vrati iz Rijeke.
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Tija hostinjak odusevljava
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Evo i ja opet online i željno čekam nove fotke!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ljubice moja tvoja želja moja zapovijed ;) samo fotografa da animiram.
Monny hvala!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma daj ti radije prođi jedan brzopotezni tečaj fotografije...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malo novih fotkica |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Wauuu ...prekrasne ruze.Doista prekrasno uslikano.bravo :-)
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
E, da što reći a da već nije napisano!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bas,sta reci?ma evo ja se ponavljam
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Kako nestvarno izgleda cvijeće kad se ovako zumira i prikaže do u najmanje detalje.... Tek na ovaj način postaneš svjestan koliko to mora biti umijeće Majčice Prirode kad je u stanju stvoriti ovakvu ljepotu.
Gledaj samo kako je uvila te latice, kako obojila svaku od njih, naoko bez ikakvog reda, a opet tako skladno i tako uredno. A tek konstrukcija prašnika, tučaka...
Svaka čast umjetniku na vrhunskim fotografijama i vrtlarici koja odgaja tako krasne cvijetove. Oduševili ste me kao i uvijek. Bravo majstori!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Dragi moji hvala na lijepim riječima.....
..... ljubice moja draga mislim da bi već bilo vrijeme da se na licu mjesta uvjeriš da nije tako sve bajkovito kako izgleda na fotkama ..... ali ipak hvala ti na svakoj riječi
|
|
![]() |
|
Svi vole pogledati lijepu fotografiju pa su se dečki iz Foto kluba Čakovec potrudili napraviti knjigu na neki način udžbenik o fotografiranju http://issuu.com/dzerjav/docs/promisljati_fotografski_index?mode=window (tu je samo 28 str. a kompletna knjiga ih ima 221). Pa ako ima zainteresiranih može se kupiti. Cijena je 150 kn + poštarina.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tamnocrvena ruža je posebna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari tako su joj i mekane i zbilja je nestvarna takva......nakon tjedan dana izgleda isto.
|
|
![]() |
|
Panoramska fotkica moje dnevne sobe s tri nove stanarke Bananice....Voki mi je rekao reži im listove da ti zauzimaju čim manje mjesta..... |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za tri bananice
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Baš lijepo izgleda tvoj dnevni boravak. Biljke baš osvježavaju prostor, ali najviše me oduševljava usklađenost boja i ove krasne neobične slike na zidu. |
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lijepo, Tija, imaš krasan dnevni boravak!
Ja hoću isto takav fotić i jednog stručnjaka za ovako predivne slike! ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
za dnevni boravak , biljkice u njemu, fotografa i naravno tebe
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |