Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slike kaktusa i njihova imena
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slike kaktusa i njihova imena

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 52>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 603
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2011 u 12:55
ja mislim da ti je to noto submamulosus na našem tržištu nemaš baš nekih rijeđih vrsta.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2011 u 07:13
Gricka,i ja sam mislila da je neki notocactus,hvala ti.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2011 u 05:48
ja mislim da je to notocactus pampeanusEmbarrassed
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2011 u 22:22
Našla sam sliku,tko sam ja?

Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 21:46
Originalno poslano od člana Emilly Emilly napisao:

Super, hvala! Za uzvrat može adenium ili keiki (den.nobile ima bebu)?
Ma nema problema već ćemo se dogovoriti. IMam dvije orbee variegatu i sad ovu i još neke stapelie, piaranthuse, huernie, stapelianthus doduše neki su još mali osim orebe i stapelie ali kad jednom krenu rastu dosta brzo. Moja stapelija kupljena proljetos u zrinjevcu se utrostručila. Za točnu identifikaciju treba čekati cvijet ali mislim da je grandiflora ili gigantea te su nekako najmanje osjetljive.
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 18:25
Super, hvala!
Za uzvrat može adenium ili keiki (den.nobile ima bebu)?
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 14:11
Originalno poslano od člana Emilly Emilly napisao:

Prekrasni su! Ja si već duže vrijeme želim orbeu, ali nikako da ju nađem. 

Nije problem na proljeće one se lako razmnožavaju pelcerima.
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 12:03
Prekrasni su! Ja si već duže vrijeme želim orbeu, ali nikako da ju nađem.

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 16:11
Svi su jako lijepi Miss M. možda je a.m. nudum onako malo više za izdvojiti. Prekrasno, uistinu smile64
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2011 u 08:55
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Kaj svi vi u susjedstvu imate kaktusare,[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley6.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Unhappy" />,zavidna sam vam[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley6.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Unhappy" />.
Miss M,a sad budi dobra i napiši imena,jer mi pola toga neznamo!
Astrophytume poznaješ ovo su lithopsi ovaj ljubičasti je optica rubra, ostalima se i ne trudim zapamtiti imena uglavnom lithopsi, sukulent je orbea najvjerojatnije sad koja ne znam ali radim na otkrivanju možda lutea. A ova tri echinofossullocactusi koji znat ću kad procvatu ali meni liče na albatuse.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2011 u 23:29
miss M smile39ma savršenstvo bez mane je to...uhhhhhh
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2011 u 23:17
smile94
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2011 u 20:45
Kaj svi vi u susjedstvu imate kaktusare,Unhappy,zavidna sam vamUnhappy.
Miss M,a sad budi dobra i napiši imena,jer mi pola toga neznamo!
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2011 u 20:40
Pa kad sam već bila kod Bešlića kak da i sebi ne kupim nešto a mislila sam samo zemlju.
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2011 u 19:41
Miss M. Savršena je ova tvoja mammillaria. Problem mi je presađivati mammillarie. Ne zato što pikaju, nego obično prilikom presađivanja slomim određen broj iglica. A ova tvoja je za 5.
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2011 u 21:34
Manja je geminispina, desnu imam i ja ali već ima toliko hibrida da je ID nemoguća misija. Ja imam zanimljiv varijetet geminispine
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2011 u 20:00

Da vjerojatno je. Hvala Gricka. Evo ovdje se bolje vide ovi bijeli kaktusi. Već to što znam da su mammillarie je puno.
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2011 u 19:32
Pinus lijevo na slici je m. geminispina
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2011 u 18:14
Belina nisam baš uvjeren da su to Mammillarie candida. Ovaj mali lijevi ima puno duže iglice nego M. candida, a desni bi možda mogao biti candida no on ima bijele dlačice u pazuhima. Kod slika sa neta M. candide to ne vidim. U svakom slučaju hvala.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2011 u 12:13
mammillarie candida
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 52>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.