Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 26> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sam posadila jednu malu sadnicu s korjenom šta sam dobila od enrikove none ali nema niti jednog listića, ne znam hoće li opstati
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasni su vam i plavi i bijeli!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
natalija, ima! imam ja i penjačicu i ovog drugog bijelog. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
nisam znala da ima i bijeli, samo onaj bijelog cvijeta penjačica - solanum jasminoides
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ja imam i bijeloga krumpirla. uzgojila sam ga od grančice. nije cvijeto, na proljeće ide u formiranje oblika!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
antonija i meni je prvi put, i to sam slučajno skužila da ih ima, čudno mi je da su veće samo s jedne strane grmića, (zapadne, do staze i kuće) , ne znam ima li to ikakve veze, valjda je pčelicama ili nekim drugm kukcima bilo ugodnije oprašivati sa strane gdje ima manje sunca
![]() |
|
![]() |
|
natalija, krumpirka imam valjda nekih 100 godina, nikad mu nisam vidila plod. i sad su mi puni cvijetića. onaj stari sa početka stranice mi se fino oporavio, zazelenio i rascvjetao. nisam mu ništa radila.
|
|
|
|
![]() |
|
prvi put vidim plodove krumpirka, baš me zanima hoće li stići potamniti
![]() ![]() tu se vidi sićušni zametak ploda ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
ima sigurno 10-12 godina. on u stvari ima dva debla. ovo tanje je mlađe. to sam ostavila jedan izboj!
nešto mi se sa njim događa, prihranjivam ga normalno, zalijevam, rijedak je i šugav. listovi žute i odpadaju. moram proučiti temu, ako išta piše o bolestima!
|
|
|
|
![]() |
|
antonija koliko godina ima? bome dobro mu je deblo...
mali kaktus tvoj krumpirko je najljepši kojeg sam dosada vidjela ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ma ničim posebno,obično npk gnojivo svaka dva tjedna.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Aaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prekrasna je mama,nadaam se da će i čerka do godine biti takva...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
što ne da je lijep ,mora bit lijep kad je od predivne osobe poslan |
|
![]() |
|
Joj kako ti je lijep
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ovo je moja radost
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |