Slike kaktusa i njihova imena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 52> |
Korisnik | |
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja mislim da ti je to noto submamulosus na našem tržištu nemaš baš nekih rijeđih vrsta.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Gricka,i ja sam mislila da je neki notocactus,hvala ti.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
ja mislim da je to notocactus pampeanus
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Super, hvala!
Za uzvrat može adenium ili keiki (den.nobile ima bebu)? |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Prekrasni su! Ja si već duže vrijeme želim orbeu, ali nikako da ju nađem.
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Svi su jako lijepi Miss M. možda je a.m. nudum onako malo više za izdvojiti. Prekrasno, uistinu
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
miss M
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() |
|
![]() |
|
Kaj svi vi u susjedstvu imate kaktusare,
![]() ![]() Miss M,a sad budi dobra i napiši imena,jer mi pola toga neznamo!
|
|
|
![]() |
|
Pa kad sam već bila kod Bešlića kak da i sebi ne kupim nešto a mislila sam samo zemlju.
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Miss M. Savršena je ova tvoja mammillaria. Problem mi je presađivati mammillarie. Ne zato što pikaju, nego obično prilikom presađivanja slomim određen broj iglica. A ova tvoja je za 5.
|
|
![]() |
|
Manja je geminispina, desnu imam i ja ali već ima toliko hibrida da je ID nemoguća misija. Ja imam zanimljiv varijetet geminispine
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() Da vjerojatno je. Hvala Gricka. Evo ovdje se bolje vide ovi bijeli kaktusi. Već to što znam da su mammillarie je puno. |
|
![]() |
|
Pinus lijevo na slici je m. geminispina
|
|
![]() |
|
Belina nisam baš uvjeren da su to Mammillarie candida. Ovaj mali lijevi ima puno duže iglice nego M. candida, a desni bi možda mogao biti candida no on ima bijele dlačice u pazuhima. Kod slika sa neta M. candide to ne vidim. U svakom slučaju hvala.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
mammillarie candida
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |