Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us Hortinoj ljepotici procvala još jedna grana!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Između ostolog, i u njih sam se zaljubila ove godine!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Free, prekrasno ti cvijeće, ali bih izdvojila cleome, puzajući zvjezdan (bilježim se
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Koji vrt, pa to je prava rapsodija od cvijeća
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tvoj vrt (perivoj) je zbilja predivan, kako si samo dobro aranžirala s kamenjem, i ukrasne tikvice si nam poslikala
![]() ![]() slike su predivne ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Zbilja tije vrt veliki i,lijepo uređen. Kaj buš prodavala ruže? Ak imaš kakvih starinskih sa velikim šipkovima javljam se kao kupac.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
woow
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
jedić procvjetao, anemone, zvjezdani, gaura sve ljepše od ljepšeg krasna jesen kod tebe
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
moj vrt je ove jeseni sav u cvijetu, sve se šareni, oblačići bijeli, plavi, žuti, crveni bili su mi u vrtu do jutros, a sada se nadvili jesenski oblaci, nešto mokro pada iz njih, a moji oblačići u bojama valjaju se po zemlji!!
![]() ![]() Hvala vam mile moje na posjeti! Baš ste me obradovale ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vrt ti je tako lijep, da mi je baš žao što dolazi jesen, pa će puno toga otići, ali kad dođe proljeće, sve će ponovo zasjati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nama su dobro scoprali.Siiivo, mokro.
Tako da je šetnja tvojim vrtom pravi užitak. Eksplozija boja i svjetla. Free vrt ti je p r e d i v a n!
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divne slike vrta, Free!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasne slike!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Puzajući zvjezdan, jesenske anemone, sve sa kamenom u pozadini.....ma, neznam kaj mi je ljepše. Uživam u šetnji tvojim vrtom! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Jako ste me razveselile, Gio, Vilmač, Nona, Triša, Baka, Anaida, Floramy i Anastazija!! Hvala na posjeti!!
|
|
|
|
![]() |
|
Evo malo novih slikica, nisam vas zaboravila, samo mi treba malo poticaja!!
![]() Ruselija i burito, baš se vole, kao prave prijateljice, kao njihove mame, Antonia i mali kaktus!! Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Unešene, utopljene, sada samo da se počnu penjati!! Uploaded with ImageShack.us ![]() Plavi kutić, pravo mjesto za jutarnje kavice!! Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() Po ovim ljepoticama je plavi kutić dobio ime!! Uploaded with ImageShack.us ![]() A procvala je i malecka, novozapelcana ruselijica!!! Mala slatka košarica koja me sječa na prave prijateljice!! ![]() ![]() Na stolu, stalno na oku mi je procvijetao plavi jasmin, Miro - uspjela sam!!! Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |