Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 129130131132133 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 16:02
Pa kaj misliš da ja goste dočekujem lopatom!!!smile215

Ma ne, mali kaktus, ma ja sam jedva dočekala da je dobijem, više sam se razveselila nego da sam dobila...neznam kaj!!   I već je uspjela savinuti!!! Veli mm, trebam dodati pojačanje, prejaka si za  taj alat!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 15:58
GT, gdje ti je zapeo za oko pup amarilisa? Niti "P" od pupa, jer moji još nisu odbacili ni lišće!!   Ali bilo bi lijepo da me koji iznenadi, kao lila rododendron!!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 15:55
A ja mislila da trebaš pomoć kad si mi to pripremila za dočekWink

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 14:42
Draga jel tebi već ono amarilis pupa?
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 09:36
Bravo tm!Clap
O Braču budemo opet razmišljale, možda u proljeće!!!Wink
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 09:26
macuhice
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 09:25

Omačuhicao se MM!!!  Ove godine je opsjednut s mačuhicama a lani su mu opsesija bili ....po domačem rečeno kranjčeci, nebrem se zmisliti stručni naziv, prerano mi je, još nemam radnu temperaturu!!

E, sad vidiš Lovro, na čemu sa očistila mozak od misli na Brač!!

Izluđuju me ove reklame, pa zar se to nemože maknut, još je i crvena reklama!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 09:19

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 09:16
Vidim da si se i ti lijepo omačuhisala!!!Tongue
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 09:09

Mali kaktus, vidi kako sam se spremila za tvoj dolazak:

Evo, nova novcata!!  A prve radove, da isprobam njene i moje mogučnosti napravila sam jučer, do kasno u noć!!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 13:07
Mislim da moram ovih dana da obiđem zimski vrt,dok još ima malo mjesta u njemu.TongueWink
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 12:58
Otok, kuham ti smile142, i ostaješ na ručku!!!!  smile213  Telepatija!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 12:51

Bako, za ove riječi; uživaj dok si mlada i orna za posao, kod prvog susreta častim te pićem!!!

A o orezivanju, moja mama ima 73 godine  i još ruže orezuje sama, neda nikome, baš uživa u njima, pa ako se ja dočekam njezinih godina, mašala!!! Znači, još 24 godine orezujem ja, a poslije toga mi je ionako svejedno!!!

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 11:17
Nakon šetnje tvojim vrtnim carstvomThumbs%20Up dvije su mi tvoje rečenice zapele za oko.
1. Tko će to sve jednom orezivati... e da, nit se ne okreneš a godinice i tegobe zakucaju najednom bi ti bilo dost dva kvadrata vrta! Zato uživaj dok si mlada i orna za deloBig%20smile.
2.Cvjetanje kod susjede.E pa ideja nije loša. Ja bih mogla tako kalanhoe odnesti Lori (ipak mi je bliže od OtokWink) pa kad propupaju, vozim domaLOL
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 10:03
Pozdravčić svima, smile219

Božikovine,  u mojoj kući se papa svašta ali ne i .....ovo klupko veselja i moj izvor začina života, jer Ella to meni jee!!!

Blue sky: Za sada je, dakle što je cvalo, posađeno nekih 80 komada, i još ima mjesta za triput toliko, ali već sada mi se vrzma po glavi, tko će to jednog dana orezivati???  Ali još neću misliti o tome, mislim još dugo uživati među njima!!

Lantana: nemogu ti iskazati veselje koje me obuzelo kad sam vidjela pupoljčiće, samo da se cvijetići uspiju otvoriti, pa u plavom kutiću pijem kavu sa žutom mirisnom ljepoticom, i mislit ću na tebe, Horti i ...uh, zaboravila samjoš čija...sram me bilo, Mirina! I hvala na uputama za orezivanje!!

Anaida: Ella uzvrača poz..Fifiju, a unešene biljčice čekaju sljedeću kavu da vam se pokažu!!!Smile

Gioia: plavi kutak...trenutna inspiracija, kada sam vidjela koliko plavčica cvate, nisam mogla odoljeti i ne staviti ih na okup, pa da još neko vrijeme uživam u njima!!

Enrikova nona: moja žuta-senekio je posađena u tegli, velikoj, i u njoj je završilo svaka zakorjenjena dobivena grančica, i sada je to ogroman grm koji sam jedva unijela i usput slomila 2 nokta!!

Mari5510: slonovo uheko sam imala 17 godina i ..nikad nije cvalo, dok susjedino cvate svake jeseni, pa ja svoje svako ljeto odnesem susjedi a kada potjera pupoljak, ona mi ga donese natrag i tako već 3. godinu!!!

U mom kraju prava jesen, magličasto, kišasto, tmurno, baš ni se nikaj neda!!! Najrađe bi se vratila u krevet, ali idem popit vrući smile142 među moje biljčice!!smile113  Da, uz zalijevanje!!! 

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2011 u 23:19
i slonovo uho ima cvijetThumbs%20Up
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2011 u 11:01
nevidim dobro jel ti žuta-senecio u saksiji ?
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2011 u 10:03
za plavi kutic
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2011 u 06:41
Elli pozdrav veliki a tebi veliko bravo za pospremljene biljkice!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 23:27
Žuta je ipak procvala, kad ocvate malo je skrati da se zgusne, jer inaće ode u visinuuu... Nemam riječi na asortiman cvijeća Clap
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 129130131132133 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,218 sekundi.