Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 127128129130131 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2011 u 11:04
smile227

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2011 u 09:52
Nisam dugo bila ovdje...prošetala tvojim vrtom i mogu samo reći da lijepa jesen u vrtu tvom Smile...Eksplozija boja  Clap!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2011 u 09:39

...da li je torba za Brač spakirana????  Nije, niti sam bacila pogled na torbu!!  Ali to ne znači apsolutno ništa!! Ionako mi je za pakiranje dosta samo 2 i pol minute!!!!   Ako bude potrebe za pakiranjem!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2011 u 21:39
Hej draga ja prošetala tvojim vrtom, uživala, virnula u kuću da vidim dali je torba za Brač spakirana?
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mihaela View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 401
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihaela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2011 u 10:59
Šetnja tvojim vrtom u nedjelju ujutro-neprocjenjivo! smile120
klasa optimista
Na vrh
dadacvjetić View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 362
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadacvjetić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2011 u 10:17
Iako je jesen biljke su ti i dalje prekrasne, vrt ti je čarolija za oči, lijepo je znati da me se sjetiš - nadam se da ti se perje sviđa.
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 22:34

Uploaded with ImageShack.us

Dosta sličica za danas!!  Za kraj, posebna sličica, ona koja ih prepozna, zna da mislim na nju svaki dan kad ih vidim!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 22:25
Ali nijedna nije lijepa kao tvoja, draga moja Belina!!!!  Istovremeno i cvate i ima već bobice!!!smile78

Ej, jesam li ti se pohvalila da sam zakorijenila onaj tvoj jasmin koji orezuješ, ispod veelikog prozora u dnevnoj sobi!!!   Jedva čekam da mi zamiriše prvi cvijetak, da me odnese mislima do tebe!!

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 22:17
smile113Thumbs%20Up Travice
su ti prekrasne!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 22:16

Kao što vidite, usred cvijeća, moj pas nemože biti prljav i blatnjav, čak i u boksu ima debeli tepison!!

Muhlenbergija, ako naiđeš u moj vrt, a ti na ovoj sličici pronađi svoj crni bambus!!  Teško ćeš ga prepoznati jer...se udvostručio, i u visinu i širinu!!!
Koliko minus može podnijeti ovaj bambus??  Za svaki slučaj, dok se ti ne javiš, ako uopšte dođeš, ode bambu u zimski vrt!!!

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 22:15
A joj što je kod tebe lijepo i cvjetno.

smile64
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 22:10
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Prava rapsodija cvijeća, boja, tek ovako na panoramskim slikama vidim kolika je kolekcija tvoja cvijeća Clap

Onda možeš zamisliti kako se osječam kada vidim kod nekoga nešto kaj ja nemamsmile93 a sram me je zamoliti pelcerićEmbarrassed, a samo mi još ta biljčica fali!!! Možeš misliti!!  Živjela razmjena bilja!!  Vidiš da se imam sa čime mjenjati!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 22:05
Baš mi je neizrecivo drago što vam se sviđa moj vrtić!!  Idem vidjeti ima li još koja dobra sličica ali iskreno.......meni su vaši vrtevi ljepši!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 22:01

Uploaded with ImageShack.us  Bacite pogled na moje krasne kamenčiće sa šarama!!   Očarana sam njihovim šarama!!

Nakon 3 godine dočekala sam prvi pupoljak encijana, ali nisam dočekala da se do  kraja otvori jer ga je Ella prije prožvakala!!
Ili joj se jako dopala boja ili je imala problema sa želucem!!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 22:00
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

I bolje ti je da si se prošetala danas jer...tko zna kada će se sve boje isprati!!!!Smile   
Vidjela si "R" od ružičnjaka!!!!    Moj nikada neće biti tako bujan i krasan kao tvoj........jer ja nemam niti jednoga Drageca da ga šprica za zaštitu od ovih i onih boleština !!!!
Imaš Vladeka,samo mu daj špricu u rukice,a ružičnjak će mu reči veliko HVALA,Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 21:58
Prava rapsodija cvijeća, boja, tek ovako na panoramskim slikama vidim kolika je kolekcija tvoja cvijeća Clap
život je more
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 21:55
savršenoooo  smile39
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 21:54
I bolje ti je da si se prošetala danas jer...tko zna kada će se sve boje isprati!!!!Smile   
Vidjela si "R" od ružičnjaka!!!!    Moj nikada neće biti tako bujan i krasan kao tvoj........jer ja nemam niti jednoga Drageca da ga šprica za zaštitu od ovih i onih boleština !!!!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 21:49
A ja sam se danas prošetala po šarenoj đungliTongue i vidjela novi ružičnjak.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 21:46

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 127128129130131 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,734 sekundi.