Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 125126127128129 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2011 u 23:46

Bože koliko  ljepote na jednom mjestu,kolik samo posla za vrijedne ručice.smile78

*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2011 u 09:20
Divne slike bogate šarene jeseni!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2011 u 00:33
Ovo nije vatromet ovo je karneval u riju, ma ovo je Free, i u vrtu i u zimskom vrtu i u odabiru biljaka... sve šareno, sve rascvjetano... sve superaktivno... sve freeeeekasto...prelijep
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2011 u 23:33
Puno mi je sve jasnije kada znam da se kombi još ne prodaje, pa ti sada vidi dalje!!!   A ja pobječi ne želim ako kombi i bude pun!!  Samo da vas muževi puste na još koji izlet!! Ako i staneš 2 puta(samo pišanje, bez kave)  kod mene ste za 2 i pol sata!!Wink 

A  nadam se da si prepoznala kamenje na sličici gore!!  Naravno da je sa našeg ovčjeg pohoda kada smo bile slatke čobanice!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2011 u 23:24
Jesen je tako lijepa ui tvom vrtu! Clap
Izdvajam ovu i samo da znaš da se kombi još ne prodaje punom parom pa ti vidi Wink

Izdvajam ovo jakooo slatko

smile79
Rijeka

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2011 u 22:37
Drage moje prijateljice po zelenim prstičima, baš su me obradovale vaše pohvale!!!  Predraga mi je posjeta svake od vas, puno mi znače!! 

A Lantana, posebno me obradovala tvoja pohvala, kada nešto takvo stigne od osobe kao što si ti, više vrijedim i ja i moji prstići samoj sebi!!!

Gio, na metasekvoju naletiš kada se najmanje nadaš, tako sam i ja tražila nešto posebno a privukla me k njoj banalna naljepnica s cijenom. mislim da nekih 50 kn!!!  Nula kuna za takvu ljepoticu kao što je metasekvoja!!

smile78svakoj od vas do sljedeći put!!

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2011 u 21:53
Bože čega tu sve nema, žao mi je što uvijek dođem u sjeverne krajeve zimi, a jesen i proljeće su prekrasni Wink. Draga moja u tvom vrtu prava raskoš boja i cvijeća Clap.
Meni zapele za oko četinjače, prekrasne su, metasekvoja je nešto posebno lijepo, pa ona srebrna smreka...
Ova fotografija je za fotografiju mjeseca Thumbs%20Up

život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2011 u 18:40
svidja mi se tvoj zimski vrt ,ALI vrt mi se svidja jos vise,tacnije,punooooooooo mi se svidja ,koliko predivnih boja...jesen je prekrasna u tvom vrtu.zimus cu cesto listati ove stranice.reci mi koje sve javore imas?
a Metasekvoja me ocarala ,da znam u kojem je rasadniku ima odmah bi je kupila !
Na vrh
black View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 61
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje black Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2011 u 21:51
Znaš Freeland - svaki vrt koji pogledam pomislim , e bolje od ovog ne može ,,,, međutim , odem pogledam sljedeći i razuvjerim se ! Odlučila sam da ih neću uspoređivati jer mi se svi sviđaju i svaki ima svoju dušu !
od tvog je duša prekrasna !
Onaj tko se ne usudi dirati trnje - neka nikad ruža ne poželi !
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2011 u 20:46
smile113Ovaj put ti samo mašem,
Oduševljena sam bojama prirode,hvala ti na tome.
kavica drugi put,onako dobra jutarnja.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2011 u 20:34
WOOW, ovo je jesen u pravom smislu riječi, vatromet boja!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2011 u 20:05
Prihvačam ukor za količinu slika, ali kad je majčica priroda bila tako izdašna u mome vrtu a svi nešto kukaju, kao sivilo, pa magla a kod mene sunčan dan, nisam mogla zaobići neke slike, ali da vam iskreno kažem, tek me Anaida potaknula da uzmem fotić u ruke!!!  A dugo ga nisam imala u rukama i šetala svojim vrtićem!!

Anastazija, drago mi je da sam ti uljepšala maglovitu jesensku večer!!!   Dobro da nemamo maglu svi istovremeno, pa gdje bi onda pasle okice!!!   A za sutra su rekli-više sunca!!!  

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2011 u 19:35

Za količinu slika si ti odgovorna, a za količinu boja majčica priroda i hvala joj na tome.
Hvala i tebi kaj si mi uljepšala ovu maglovitu jesensku večer !
             smile79
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
dadacvjetić View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 362
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadacvjetić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2011 u 19:33
Zimski vrt ti je prekrasan, a vani pravi vatromet boja.
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2011 u 19:33
U tvom vrtu ima puno više boja nego kod mene,ali ti imaš puno veći vrt od mene Wink,a u zimskom vrtu sam bila neki dan,mogu reči samo da je sve prelijepo,sređeno,a opet ima dosta  mjesta i za kavicu popiti.Tongue
A lukovice da ih ti posadiš,ja se nebi ljutila,vidiš da i ja znam zaboraviti.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2011 u 19:24
Antonija   smile78

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2011 u 19:03
prelijepa je jesen, sa svim svojim bojama, u tvome vrtu!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2011 u 18:52

Uploaded with ImageShack.us

A pošto svi imaju Đeni sa kečkama ja imam đeda sa dugimm brcima

Nadam se da vas nisam previše udavila sa fotkicama, ali ja...jednostavno ne mogu staviti 1, 3 ili 5 slika!!  Voli vas Free

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2011 u 18:33
Milice, vjerojatno nemože, ali za sada je još nisam stigla izvaditi, valjda zato kaj imam još jednu koja je već unutra na toplome!!  A zadnja 3 tjedna je bio par puta mraz do -6, pa je za sada još lijepa, a možda je i to neka izdržljivija vrsta, pa ćemo da vidimo!!  Ove mrazeve su izdržali i ostići, a još se drže kao da mraza nije ni bilo!!

Silvy, jako mi je drago što si mi bila  u posjeti, sretna sam kaj ti se šetnja svidjela a najsretnija ću biti kada jednom s tobom ruku pod ruku prošećem mojim vrtićem!!!   Vjerujem da će taj trenutak jednom doći jer mora!!!!  A i kombi 051 neće valjda biti jako skoro prodan pa možda padne i jedna ovakva vožnja!!!   A ne sumnjam da bi vam vožnja u ovom smjeru jako teško pala tim više toliko što sve znate koliko mi značite!!

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2011 u 18:21
Draga Free,
dugo, dugo sam šetala tvojim vrtom, ostala bez daha,smile69
pa ponovno šetala, šetala u nekoliko navrata. Nema, čega nemaš!

Nemam šta reći, prepredivno.   smile227
A ove jesenjske boje,...

Puno smile79 i neka ti i dalje sve cvjetasmile120.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 125126127128129 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.