Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 124125126127128 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 23:43
Lovro, nema kuće u kojoj se neće naći malo zvijezdanog praha!!!  A i nije uvijek vidljiv, samo se vidi kada ga obasja sunce ili blic!!!Wink

Ali....ako ga želiš, potrudit ću se ga naći i u ovo maglovito vrijeme!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 22:55
Free, pošalji malo zvjezdanog praha mojem je već prešel rok!Wink

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2011 u 18:16
vesele me ove jesenje boje u tvom vrtu
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2011 u 13:34

Tikvić, zadnje četiri rijeći gornjeg posta, dovele su me do suza!!!  iako nismo na Braču imale vremena ni za poštenu kavu popit, a kamoli malo porazgovarat nasamo,  postala si mi jako draga, ali da sam ja tebi tako draga, nemogu ni pomisliti!!!
Šmrcc, ima dana, draga moja a čudni su putovi gospodnji, pa tko zna, možda ni daljina neće biti tako velika kako se sada čini!!! smile78

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2011 u 07:50
Ne volim jesem ni jesenje boje,zato što me asocira na umiranje, ali je jesen u tvom vrtu draga Free tako čarobna i nestvarno lijepa, da se pitam, da li sam bila u pravu.
Draga moja prijateljice sretna sam što sam te upoznala. Žao mi je što si tako daleko, iako si tako blizu, jer ti si dobri , veseli duh ovog foruma.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 23:50
Free drago mi je da su bebice došle na svijet.Sad bar znam da su sjemenke ispravne,već sam mislila suprotno.Onda Sretno s uzgojem!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 23:29

Nikle su sjemenke adeniuma, dar monstere, posijane po instrukcijama Beboline, kume kojih bebica!!!   Za sada su trojci ali postoji šansa da budu četvorci ili petorci!!!

I baš su nikli fletno a slakti su ko bonbončići!!!

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 23:25
Prosim mi povej kaj to niče,tak slatko i tak fletno.smile78 Maš cajta free,maš dosti cajta...
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 22:28

Mam cajta, mirjam, mam, ma me misli vuku nekud drugdje!!!!! A ak ću sve po malu, do drugog polevanja bum zgotovila!!!  A svi i sve čeka v redu na mene!!!smile64  Već je sad velika kutija puna sjemenja i već čeka, već  se sama i otvara!!!!   A i ono kaj je posijano već diže glavice i traži da ih barem jednom dnevno pogledam, a ja moram virit bar svako malo!!  

Vidi ih, nisu li slatki, moji bebači!!!!

Uploaded with ImageShack.us

Ovo u pozadini nije prašina po CD-ima, to je  zvijezdani prah za brzo nicanje sjemenčica!!!

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 20:22
Samo po malu free,maš cajta...celo leto si se narintala od polevanja na dalje...po malu draga,po malu...smile142smile83smile113
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 19:17
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Ak je neko fkral grablje,ti zemi zobače.Tongue

Nemam zobaČe, imam samo grablje u stvari sad ni njih nemam!!!  Sutra ću na letvicu zabit čavao i kao u američkim filmovima napikavat lišće!!!  Dobro da tulipanovac i magnolija imaju veliko lišče pa sam možda do proljeća gotova!!!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 19:14
Ak je neko fkral grablje,ti zemi zobače.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 19:06
Danas nisam grabljala lišće....jer mi je netko ukrao grablje!!!smile213  Časna riječ, u k r a o  !!!!

Ali sam zato napravila desetak hrpica biljnih ostavština po vrtu koje moram sutra pokupiti!!

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 16:47
Predivno smile75
Na vrh
dadacvjetić View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 362
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadacvjetić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 16:13
Vrt ti je predivan i da uredan je pa ljepota jeseni i je u lišću pa makar ono bilo i na podu.
Još jednom velika hvala za biljke .
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 12:46
smile128  Nataly, uredno????   Slikat ću ti hrpu svega kaj će biti pokupljeno na tim urednim slikicama!!

Pred sat vremena sam rekla da idem van, a još  nisam ni guzicu pomakla!!! Lunjam još po CIF-u i tražim nešto kao .......smile94, za moju dušu!!    Ma zapet ću ja do većeras!!  Moram.....smile103moram.....  kaj ono moram???

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 12:24

Lijepe jesenje slike si nam podarila. Krasne boje. Uživala sam!
I sve je tako uredno, svaka ti čast!

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 12:23
stvarno lijepe jesenje boje a lišća kao kod mene smile158
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 12:17
kako je lijepa jesen kod tebe... asad grablje u ruke i po redu!LOL
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 12:05

Vani je prekasan jesenji dan koji se kupa u moru sunca, a tema koja može eskalirati u ...Wacko.... u kavi, potakla me je da odem s fotićem van i smirim tenzije, njima je bila jedna slikica a vama...more lišća!!!

Idem sada pokupit lišće, orezat ocvale biljčice i ako uspijem uhvatit zadnju zraku toplog današnjeg sunca, u zavjetrini popit kavu i mislit na sve vas koje mi svratite u vrtić!!Embarrassed

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 124125126127128 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.