Emilly |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 70> |
Korisnik | ||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
prekrasne su ti orhidejice
![]() p.s. šišam te sa 35 komada zasad pa zamisli kak to izgleda ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Emilly ti si naša "kraljica orhideja"
![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
|
Emilly,
nemam riječi. Ovakvo što još nisam vidjela ![]() osim na sajmovima orhideja. Dobro nam došla, damo s orhidejama! ![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Još se i one bore za naklonost, jer nemaju sve mjesto na prozorima :( Morat ću izbit još koji ![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Robna razmjena
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Emily moram ti još jedamput čestitati na tvojih 132 orhideje i umjeću da ih smjestiš u svom domu.
![]() ![]() ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Slažem se ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Da, to je prirodna plava. Te plave vande su mi predivne ![]() |
||
![]() |
||
|
Super si bebolina!!! Hvala
![]() I moj vascostylis pine river blue ima malog blizanca. Kad još malo poraste seli u Rovinj |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Baš je neki dan MPK meni rekla da ne voli orhideje jer su paraziti,ali su lijepi paraziti
![]() ![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
U punom smislu riječi,ha ![]() Zbilja si si dala truda ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ah, smjestim ih nekako. Prozori su zatrpani, na balkonskim vratima su police...ima ih posvuda. Da imam i drugog bilja, ali sve manje. Kako sam počela skupljati orhideje, sve ostalo sam podjelila frendicama. Ostala mi je strelicija, fikus benjamin, par sukulenata i kaktusića, adam... To je to uglavnom. Orhideje su sasvim zauzele kuću. Ipak su one paraziti, zar ne ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Hvala na ponudi, ali sam već sve dupliće razdjelila :( Ako neka odluči imati djecu, javim ti ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Opet tema za uzdisanje!
|
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Mala, pala sam na koljena kad sam pročitala koliko orhideja imaš!! A još vidjela kakve su!! Ma slušala sam ja priče na kavi o nekoj curi sa nama na cif-u koja ima preko 130 orhideja i išla tražiti, sada našla i završila na koljenima!!! A malo kada me nešto može baciti na koljena!! Jel ti nešto misliš rasađivati!!!! E pa, kako veli Free, nikaj ne bacati!!!! Ako ti nešto bude viška, misli na mene!! ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
živiš u džungli i to je jako ugodan i lijep život! |
||
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Evo me opet kod tebe Emily...Ne mogu vjerovati da imaš 132 orhideje....Kamo ih sve smjestiš? Ja ih imam 10 pa sam na čudu jer naravno ima i drugog cvijeća koje treba smjestiti u dnevnom boravku...
Adeniumi su super, bijeli mi je poseban...Vjerujem da osim orhideja, adeniuma, kaktusa imaš i drugih ljepotica tako da tvoja kuća liči na botanički vrt. To da moraš izbjegavati vrtne centre je točno, ali to se odnosi i na više nas uključujui i mene...
![]() ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |