Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 39> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dadice - sve navedeno je meni predivno. Pasiflora, clematis....... sve do zadnjega!
Bravissima! Sve pohvale za tvoj vrt!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
A evo i mene ...
![]() Vratilo nam se proljeće, a ispred moje kuće niknuo je jedan mali kamenjar...još samo da biljke malo ojačaju i da travica nikne... ![]() A ovo je kamen za moj budući kamenjar (treći po redu) ![]() ![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Lijepo izgleda ovaj krug kamena... biljčice prekrasne...ima nešto i u ovakvom minimalizmu (mislim, dok se ne razraste...)
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super je kamenjar, a vidim da se sprema još. Zašto bi samo mi u Primorju imali kamen, još je veća fora imati ga u Salvoniji.
Ti možeš donijeti i kamenje sa riječnog korita, ako ti nije daleko i to je zgodno, a može se od njega svašta napraviti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Sava protječe kroz Slavonski Brod, ali je strahovito velika i široka, a na dnu je pjesak i mulj...nema kamena.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasno,Dada
![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
dada baš ti super izgledaju vrtići, ova ideja sa kamenjima mi se jako sviđa predložit ću je mami za njen vrt.
|
|
![]() |
|
ljubica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 48 |
Dada sve pohvale za vrt!
![]() već sam pregledala slike nekoliko puta, sve ,sve je predivno.
Nadam se da će i moj biti za nekoliko godina ozelenjen jer sam tek u fazi sadnje .A u pravu si sa ovim kamenjem, lako je njima kad imaju kamena na svakom koraku, a i ja odakle god idem samo vadim iz gepeka kamenje.
ali ,kamen po kamen - kamenjar!
|
|
![]() |
|
Draga Ljubica, ti bar imaš gepek... mislim, imam i ja, ali na biciklu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Imam ja prikolicu i kuku na Kii, pa najbolje da vam iz Primorja transportiram kamenje u Slavoniju - ha-ha- skupo bi vas došlo do kamenje. K vragu čak i u rijekam kod vas nema kamenja, a kod nas u Rječini oblutaka svih dimenzija i vrlo za zanimljivi.
Morat ćemo poraditi na tome. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Triša, idemo napraviti biznis...ti sakupljaj kamenje, mi ćemo ga prodavati i dijelimo zaradu, a onaj sitni detaljčić oko prijevoza kamena...riješit ćemo već nekako...teleportacijom
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ljubica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 48 |
Dada , gledam ovaj tvoj novi kamenjar, pa mi je to kamenje tako poznato, već danima snimam jednu hrpu takvig kamena na gradilištu u Cesarčevoj kod one velike kuće i nikad nikog nema da pitam što rade s tim otpadcima ,a tako su lijepi.Ali se bojim da će mi reći cifru pa da ću se razočarati,pa svaki put prođem s uzdahom i mislim kako će možda ipak završiti na poloju na deponiji kraj puta gdje sam takođe snimila podosta lijepog kamena ali mi MM neda da idem to pokupiti, pa ja koristim priliku kada sam sama da zaprljam gepek.
pozdrav
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dado vrt je predivan!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa, i sama trebam još puno biljaka, imam jako puno posla oko vrta, čini mi se da nisam ni na pola puta....ali samo polako jer ništa ne ide preko noći.
Ljubice, kamen sam užicala od kolegice s posla, hvala joj,a što se tiče kamena u Brodu, nemam pojma ni gdje ga ima...znaš onu staru poslovicu? ZRNO PO ZRNO - POGAČA, KAMEN PO KAMEN - KAMENJAR ![]() |
|
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() Upravo se pripremam za svoj prvi kamenjar sa sukulentima i kaktusima pa se nadam da ćemo razmjenjivati iskustva kad već kamen i crnicu ne možemo.
|
|
![]() |
|
Konačno sam našla slobodnog vremena da napravim nekoliko fotkica u svom vrtu...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KRUMPIROV GRM... ![]() MOJ NOVI CLEMATIS...UOPĆE NIJE SLIČAN ONOME NA KUTIJI U KOJOJ JE BIO, ALI NIJE LOŠ ![]() ![]() ![]() ![]() TO JE SVE ZA DANAS...NADAM SE DA NISAM PRETJERALA, ALI ZIMA JE BILA DUGA, PA NISAM MOGLA ODOLITI ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Predivno je, predivno, clematis naravno fantastičan (ha, ha sad misliš što ću reći o njemu) e pa divan ti je, moj mu nije niti sjena, a nije još ni procvjetao, ali se sprema.
Draga moja i sve ostalo je preslatko, naročito one roza-bijele (nemam pojma što su), ali baš mi se sviđaju.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Nemam pojma kako se zove to roza-bijelo cvijeće, ali možda netko drugi zna...a clematis je, pa Triša, znaš i sama, najljepši iza sedam gora i sedam mora
![]() |
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ah...zaljubljena sam....u tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasne slike...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |