Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 251> |
Korisnik | ||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
za bebice i ostale biljkice
![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us A ova je za Otok!! Kako i koliko sam pazila i mazila njezinu loniceru, pokazuje ova sličica: baš je postala krakata, i kada je MM stavio ogradu, znala sam da je ovo savršeno mjesto za nju!! |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Danas sam opet dobila krila!! Obradovala me mala artičoka sa Brača!! Stari listići se osušili a ona se razbacala novim, srebrnastim, joj lal je slatka!!
![]() Uploaded with ImageShack.us Pa nova cvijetna grana na ljubičasnom dendriću!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A to mi je najveća orhideja, listovi visoki metar, pa onda cvijetna grana od još 60.tak cm kada procvijeta, ali to će se dogoditi tek za par mjeseci!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
|
||
![]() |
||
|
Mali kaktus, pa kak si znala da su pravi svatovski!!!!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
|
Majko mila, pa ja se toliko trudim, slikam vani na -2, a vama se oči zaljepile za tanjur kolača!!! Pa ako je tako, od sada vas mamim kolačima!!!
Hvala vam na posjeti, djevojčice moje drage!!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
ša mi radiš sa ovom slikom ![]() ![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Lijepo je gledati kako priroda oslikava jesenjim bojama tvoj vrt
|
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
A ja sad došla sa aerobika i naletim na ovu sliku... Sva sreća pa je samo slika
![]() Pokušat ću skrenuti pažnju ii vratiti se na cvijeće, grmlje, parkić... Prekrasno je sve ![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Obožavam kolače,a ovi tvoji djeluju tako primamljivo da bi ih očima jela!
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Mljac, kak su dobri! Hvala ti! |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Rijeka
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Ovo je pravo cvjetno carstvo. Mislim da će i nova kombinacija trava i ukrasnih grmova biti super
![]() Jedino ja ne mogu zamisliti koliki ja taj tvoj grunt, meni se to čini ogromno ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
grm-trava,grm-trava,e to jedva cekam da vidim
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Crveni će otputovati SUTRA, samo moram nabaviti kutiju u koju stane, a bio bi i PP da me nisi preduhitrila!(tko bi pomislio da viriš svuda
![]() A kako će izgledati kombinacija grm-trava-grm-trava ( od jednog do drugog ima više od 2 metra), vidjet ćemo u proljeće i ljeto, a ako slika neće biti zadovoljavajuća, radit će opet lopata!!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
|
Baš me zanima kako će izgledati ova kombinacija grm-trava-grm-trava...kad se malo razbuja.
Znači crveni putuje ![]() A PP ???
|
||
![]() |
||
|
Polako mi se skidaju slike, pa stavljam još par pamoramskih, okupanih zubatim suncem!!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Evo, nije da nema više, ima, ali predugo bi trajalo!! Zato još samo slikica mog hibića, koji mi svaki dan podari cvijet!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |