Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 125126127128129 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 14:54

Uploaded with ImageShack.us

I za danas dosta, posljednja ovogodišnja ruža, vama na dar za strpljenje gledanja mojih sličica!!

A ova je zahvala za sve koje su posjetile moj vrt!!!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 14:58

Otok, pa ja volim cvijeće, volim ga,  mnogo, ma koliko ga bilo!!  I zato ga čuvam, i nema šanse da ako nešto što sam jedva nabavila, ili ovako ili onako, ostane vani, pa da ostanem bez njega!!
A lijenost?  Po tom pitanju mi se može dogoditi samo čarobna zvjezdana prašina po kući, a to više nije lijenost nego nedovoljno vremena u danu, tjednu!!!!

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 15:08

Free,ovako nešto nemože imati nitko tko samo pomisli na riječ lijenost.

P r e k r a s n o o o o o o  !!!   smile83smile78... hvala ti na divnim fotkama.
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 15:37
Koliko maćuhicaaaaaaa, a tek procvali rododendron -ma da ne povjeruješ, jeli ti to nešto fotomontiraš Wink.
Samo da te obavijestim da je ubrzo kava kod Lore..... molim da mi doneseš onu jednu malu šarenu tikvicu WinkLOL
smile78
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 20:22
Draga Free da prvo odgovorim na tvoj upit, ono je definitivno pandorea i prekrasna je, nadam se da će brzo cvijetati.
Oduševljena sam cvjetnom džunglom i u kući i u vrtu.Tvoja kolekcija biljaka je fascinantna!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 20:47
Free draga,koliko boja ima u tvom vanjskom vrtu,za zimski znam da će biti obojan do proljeća.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 01:03

Kod tebe kao da nije jesen, sve cvjeta! Uspomene od sveih nas i drago mi je da su se našle baš kod tebe jer ih jako voliš i njeguješ!

smile79

Rijeka

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 09:45
ne znam gdje mi je ljepse,u kuci ili u vrtu,prija mi ovo sarenilo u ovaj kisni dan
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 11:14
Drage moje, iako je vani sunčan dan, razveselile ste me svojim komentarima više od današnjeg sunca nakon 3 maglovita dana!!!

Korjenko, kava kod Lore??  Neznam baš, moram se ćuvat za ono kaj dolazi kasnije, zimi, a i maj je sve bliže!!!  Ali, sjemenke češ dobiti!!!

A najsretnija bih bila da sam danas u ekipi 051, dušu bih dala za akciju" Kad se vrijedne riječke ruke slože"!!!

Tikvić, smile78, sad znam što čuvam!!!!

Curke, hvala na posjeti i želim i vama krasan sunčan dan!!!

A Mirinim "bauštelcima" smile80, da znate, sa vama sam!!!smile213

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 11:44
kao da sam u nekom botaničkom vrtu, nema čega nema, i ne ide mi se nikuda!Wink
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2011 u 18:31
Danas je bio lijerp sunčan dan iako je bilo samo +6 stupnjeva, ali me je izmamilo van s fotićem!!

Ali prvo slikica s mojim mladim ruselijicama, novozapelcanim, iskoristila sam sve vršne grančice kaj sam otrgnula tjekom lijeta da zakorjenim, tako da uz ove kaj sam već podijelila imam još i 3 mlade ruselije!! Sa anaidinim srcem koje čuvam!!

Par sukulenata od Otok, koji su lijepo narasli!!

Ali idemo rađe van, uzmite kolačić a kasnije ćemo popit  kavu!!

Moj crvenolisni grmić je iselio iz ružičnjaka jer je bio zbilja ogroman za ružičnjak, na njegovo mjesto su došle nove mlade ruže ali i Natalyna crvena monarda koja se je jako, jako razrasla!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2011 u 18:54
Ovaj dio vrta, ja ga zovem "Moj Muhlenbergijin vrt",(zbog njegovog načina sadnje, grmić do grmića u različitim bojama)koji je prošle godine bio prazan, ove godine je dobio oko 100-tinjak biljčica, mislim da ne pretjerujem, sada ujesen još izgleda prazno ali u proljeće će mamiti poglede!!!
Red Mirinih pampasica!!

Razdijeljeni crvenolisni grmić raselio se po cijelom " Mom Muhlenbergijinom vrtu" a jedan dio putuje kod Horty, konačno!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2011 u 19:12
A sada svega pomalo!!!   Naravno biljčice koje sam dobila od svih vas!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2011 u 19:30
Polako mi se skidaju slike, pa stavljam još par pamoramskih, okupanih zubatim suncem!!

Evo, nije da nema više, ima, ali predugo bi trajalo!!  Zato još samo slikica mog hibića, koji mi svaki dan podari cvijet!!

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2011 u 19:34
Baš me zanima kako će izgledati ova kombinacija grm-trava-grm-trava...kad se malo razbuja. 
Znači crveni putuje smile198
A PP ???
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2011 u 19:41
Crveni će otputovati SUTRA, samo moram nabaviti kutiju u koju stane, a bio bi i PP da me nisi preduhitrila!(tko bi pomislio da viriš svuda smile213, ali si me time razveselila) ! Jučer je bilo povuci potegni ali s traktorom!!

A kako će izgledati kombinacija grm-trava-grm-trava ( od  jednog do drugog ima više od 2 metra), vidjet ćemo u proljeće i ljeto, a ako slika neće biti zadovoljavajuća, radit će opet lopata!!!Wink

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 09:05
grm-trava,grm-trava,e to jedva cekam da vidim
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 23:23
Ovo je pravo cvjetno carstvo. Mislim da će i nova kombinacija trava i ukrasnih grmova biti super Clap.
Jedino ja ne mogu zamisliti koliki ja taj tvoj grunt, meni se to čini ogromno Wink
život je more
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2011 u 00:03
Lijepih novih slika a da ne hvalim sve što si napravila, posadila, razmnožila ja ću se poslužiti ovim, draga moja Tongue

Rijeka

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2011 u 00:14

Mljac, kak su dobri! Hvala ti!

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 125126127128129 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.