Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us I za danas dosta, posljednja ovogodišnja ruža, vama na dar za strpljenje gledanja mojih sličica!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A ova je zahvala za sve koje su posjetile moj vrt!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Otok, pa ja volim cvijeće, volim ga, mnogo, ma koliko ga bilo!! I zato ga čuvam, i nema šanse da ako nešto što sam jedva nabavila, ili ovako ili onako, ostane vani, pa da ostanem bez njega!! A lijenost? Po tom pitanju mi se može dogoditi samo čarobna zvjezdana prašina po kući, a to više nije lijenost nego nedovoljno vremena u danu, tjednu!!!! |
|
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Free,ovako nešto nemože imati nitko tko samo pomisli na riječ lijenost. P r e k r a s n o o o o o o !!!
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Koliko maćuhicaaaaaaa, a tek procvali rododendron -ma da ne povjeruješ, jeli ti to nešto fotomontiraš
![]() Samo da te obavijestim da je ubrzo kava kod Lore..... molim da mi doneseš onu jednu malu šarenu tikvicu
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Free da prvo odgovorim na tvoj upit, ono je definitivno pandorea i prekrasna je, nadam se da će brzo cvijetati.
Oduševljena sam cvjetnom džunglom i u kući i u vrtu.Tvoja kolekcija biljaka je fascinantna! ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Free draga,koliko boja ima u tvom vanjskom vrtu,za zimski znam da će biti obojan do proljeća.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kod tebe kao da nije jesen, sve cvjeta! Uspomene od sveih nas i drago mi je da su se našle baš kod tebe jer ih jako voliš i njeguješ! |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje, iako je vani sunčan dan, razveselile ste me svojim komentarima više od današnjeg sunca nakon 3 maglovita dana!!!
Korjenko, kava kod Lore?? Neznam baš, moram se ćuvat za ono kaj dolazi kasnije, zimi, a i maj je sve bliže!!! Ali, sjemenke češ dobiti!!! A najsretnija bih bila da sam danas u ekipi 051, dušu bih dala za akciju" Kad se vrijedne riječke ruke slože"!!! Tikvić, ![]() Curke, hvala na posjeti i želim i vama krasan sunčan dan!!! A Mirinim "bauštelcima" ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
kao da sam u nekom botaničkom vrtu, nema čega nema, i ne ide mi se nikuda!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Danas je bio lijerp sunčan dan iako je bilo samo +6 stupnjeva, ali me je izmamilo van s fotićem!!
Ali prvo slikica s mojim mladim ruselijicama, novozapelcanim, iskoristila sam sve vršne grančice kaj sam otrgnula tjekom lijeta da zakorjenim, tako da uz ove kaj sam već podijelila imam još i 3 mlade ruselije!! Sa anaidinim srcem koje čuvam!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Par sukulenata od Otok, koji su lijepo narasli!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ali idemo rađe van, uzmite kolačić a kasnije ćemo popit kavu!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Moj crvenolisni grmić je iselio iz ružičnjaka jer je bio zbilja ogroman za ružičnjak, na njegovo mjesto su došle nove mlade ruže ali i Natalyna crvena monarda koja se je jako, jako razrasla!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Ovaj dio vrta, ja ga zovem "Moj Muhlenbergijin vrt",(zbog njegovog načina sadnje, grmić do grmića u različitim bojama)koji je prošle godine bio prazan, ove godine je dobio oko 100-tinjak biljčica, mislim da ne pretjerujem, sada ujesen još izgleda prazno ali u proljeće će mamiti poglede!!!
Red Mirinih pampasica!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Razdijeljeni crvenolisni grmić raselio se po cijelom " Mom Muhlenbergijinom vrtu" a jedan dio putuje kod Horty, konačno!! Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
A sada svega pomalo!!! Naravno biljčice koje sam dobila od svih vas!!!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Polako mi se skidaju slike, pa stavljam još par pamoramskih, okupanih zubatim suncem!!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Evo, nije da nema više, ima, ali predugo bi trajalo!! Zato još samo slikica mog hibića, koji mi svaki dan podari cvijet!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Baš me zanima kako će izgledati ova kombinacija grm-trava-grm-trava...kad se malo razbuja.
Znači crveni putuje ![]() A PP ???
|
|
![]() |
|
Crveni će otputovati SUTRA, samo moram nabaviti kutiju u koju stane, a bio bi i PP da me nisi preduhitrila!(tko bi pomislio da viriš svuda
![]() A kako će izgledati kombinacija grm-trava-grm-trava ( od jednog do drugog ima više od 2 metra), vidjet ćemo u proljeće i ljeto, a ako slika neće biti zadovoljavajuća, radit će opet lopata!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
grm-trava,grm-trava,e to jedva cekam da vidim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovo je pravo cvjetno carstvo. Mislim da će i nova kombinacija trava i ukrasnih grmova biti super
![]() Jedino ja ne mogu zamisliti koliki ja taj tvoj grunt, meni se to čini ogromno ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Mljac, kak su dobri! Hvala ti! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |