Emilly |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 70> |
Korisnik | ||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ajme draga moja, ti ćeš mene zatrpati! Izbacit će me iz kuće
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() Kad ojačaju
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
ljepota...neda se opisati
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
U spavaćoj sobi,veliš...malo da začiniš strasti ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Hahaha, da se mene pita... Imam taman jedan zid prazan, prozor bi mu samo tako išao
![]() Ali, radi mira u kući, bolje mi je da šutim još neko vrijeme ![]() Hvala na pohvalama i ponudi ![]() |
||
![]() |
||
Bodljica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 16 |
|
Emilly, zavirila sam malo u tvoje carstvo i sve što mogu reći je
![]() ![]() |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
|
Hvala, evo upravo hrče tu kraj mene ![]() Ta orhideja mi je skroz smiješna, sva sreća pa smrducka samo preko dana. Ostavila sam ju u spavaćoj sobi, do večeri se prolufta ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala vam svima, polaskana sam titulom
![]() Mislim da ima još ljudi koji ju zaslužuju više od mene. Gledala sam jučer po vrtovima, orhideje uglavnom svima uspijevaju (onaj nobile od Mire K, ako se ne varam, je preeedivan) ![]() Bebolina, nemam bijelu mandevilu. Imala sam crvenu, ali sam ju bacila u proljeće prije par godina... Dok mi nisu objasnili da ona ponovno potjera iz korijena ![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Emilly manekenka ti je preslatka
![]() I ova orhidejica ,kao sto kazes pomalo neugodnog mirisa,je isto divna ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Potpisujem!
Svaka čast na brojci i veliki naklon draga!
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Ti stvarno imaš zlatne ruke! Ovoliko različitih orhideja nikad nisam vidjela na jednom mjestu...Prelijepo, oduševljena sam!
|
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
|
Hvala ![]() Još jedna neobična orhidejica, pomalo neugodnog mirisa... Encyclia cochleata ![]() |
||
![]() |
||
|
Tako je i prošlu zimu bila kilava. U proljeće sam ju pošišala skoro do zemlje, sad je ogromna ![]() |
||
![]() |
||
|
Da, cura je. Manekenka ![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Kod tebe sve same egzote. Lijepo je i u vrtu, slika s čuvarkućama u kamenu je super
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Neka te Mandevila ne brine, ona zimi bolje da miruje i skupi snagu za proljeće, kad je moraš dobro šišnuti da bi krenula
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
|
Bome se manekenski namjestio ili čini mi se da je kujica ....ko da pozira svaki dan...
|
||
![]() |
||
|
Vidim da svi imate neke pomagače u vrtu, pa da i ja predstavim svoju ljubav
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |