Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I mi ćemo cvjetkati, iako smo mali, al se sada pravimo važni!! Naravno, krase nas Anaidini kamenčići!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
![]() |
|
A jel netko zna kaj je ovo??? NNešto kao zeleni ljiljan ili...
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Evo cijele biljčice, visoka je pola metra |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us A moje divljakuše u zimskom vrtu znaju koliko mi znače, pa me je ovaj prizor jutros dočekao!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Pa vidjevši ove krasotice oko sebe. sve je podivljalo!! Ruselijica baca debelih grančica sve u 16, kaktus koji je odavno prešao 1 metar visine, u tjedan dana narasao 10 centimetara i prvi put potjerao bebaća sa sredine stabla!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us To vam je zimsko mirovanje u mom zimskom vrtu!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne panoramske slike i one tople i one hladne!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako je predivan najtopliji dio tvog vrta
![]() |
|
![]() |
|
Nećeš mi javiti nego ćeš mi pokazati na slikama!!!! Pa ako slikanje ovisi o poštaru, mogu ja slati svaka 2 tjedna paket!!!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Aaaa u tome je kvaka
![]() Ne se prestrašiti malo zimskog ugođaja ko ja, nego pravac van pa rasperjati i mraz i inje.
Recept bude primjenjen do kraja tjedna pa ću ti javiti dal se još bijeli
![]() ![]() Veselim se poštaru, kak mi je samo drag taj čovjek postao
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kako sačuvati dvorište od mraza:obečaš nekome da ćeš mu nešto poslati i onda par dana prije slanja trčiš s lopatom po vrtu i inje se ti ne hvata!!!
![]() A kako razjuriti inje po tvom vrtu: isti postupak, a vjerujem da ni ti sutra nećeš imati inja po vrtu!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Kak si uspjela sačuvati vrt i dvorište od inja i mraza?
Kod mene se svud jednako bijeli
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživala u slikicama tvojeg vrta.
One okolne su malo brrrrrr...smrrrrrzzz..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Bogme zima stiže na mala vrata
![]() Neka si se javila a tebi pusa dok se ne vratim
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
A mislim da sam i mraz dobro iskoristila za nove slićice!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ali ne izgleda baš sve tako tmurno!!! |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
dobro si iskoristila to kamenje
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
žuna je prelijepa, valjda se malo smrzla
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Nadam se da nitko do sada nije primjetio na Braču, da sa zlatnog rata fali dvije šake kamenja!!!! Tako da, sada i ja imam svooj autentični Zlatni rat!!! |
|
|
|
![]() |
|
kIKI ....
![]() Draga gutte, samo te molim, nemoj od mene tražiti savjete za adeniume, jer ja ih imam tek tri-četiri jedna!!! Ok, pred 4 godine sam kupila velikog, oko dva pedlja je bio visok, baš bi vam ga voljela pokazat ( kako mogu sa CD_a skinuti sliku i staviti na komp) ali neznam iz kojeg razloga me ostavio!! Tako da pijem sve kaj saznam o njima!! Moj je unutra, nna toplome i pošto već 2 tjedna nisam vidjela sunce, sada sam ga stavila kraj stojne lampice, da mu glumi sunce!! I to samo zato kaj je mali kaktus sijala iza mene a njeni si, kak je rekla više buci!! Misty, baš je lijep i ovaj!!! Spremiću ga, možda se jednom i umorim!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |